Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Свежи идеи за пролетна опаковка на подарък

Пролетта е тук с цялото вдъхновение и свежест, която носи в себе си!

Можем да я усетим в мириса на зелена трева сутрин, в нежните корони на дърветата, обсипани с бели цветчета, в жизнерадостните песни на птичките, дори в усмивките изписани по лицата ни. Цялата природа се събужда за нов живот във всичките си форми и багри и носи онова сладостно усещане в душата, което само поетите могат да пресъздадат с късче от душата си. 

Да се потопим и ние в пролетната магия с няколко от най-вдъхновяващите цитати за пролетта. Ей така, за разкош!

 

“Това е пролетната треска! Това е името й. И ако я прихванеш, дори не знаеш какво искаш, но тя кара сърцето ти да тръпне и я искаш все по-силно.” Марк Твен

„Всяка пролет е единствената – вечно изумление.” Елис Питърс

„Това му е хубавото на света – винаги можеш да си сигурен, че предстоят още много пролети.” Луси Мод Монгомъри

"Пролетта е времето за планове и проекти." Лев Толстой, "Анна Каренина"

 

„Ако хората не се обичаха, нямаше да виждам никакъв смисъл в пролетта.” Виктор Юго

"Можете да изрежете всички цветя, но не може да възпрете пролетта да дойде." Пабло Неруда

“Фантазията е вечна пролет.” Фридрих Шилер

Пролет в сърцата, пролет в душата - пролетта е също толкова вълнуваща, колкото и подаръците!

Затова при нас пролетта вече е тук! Как така ли? Ами с подаръците, които сме Ви подготвили в магазина! Очава Ви разнообразие от цветни вечни рози, които носят много красота и нежност  - точно като пролетта!

Изберете от цветното многообразие подаръци, което предлагаме за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина, дипломиране, 8 март - подаръчни комплекти, чаши, грамоти, купи, статуетки, медальони, колажи, новите в магазина дигитални карикатури, подаръци от Вселената, вълнуващи подаръчни кошници и много други.

Kaкво е пролетта без своя аромат? Можете да се насладите също на селекция от пролетни аромати. За това ще Ви помогнат нашите козметични комплекти, които освен с ухание, впечатляват и с красиви опаковки!

Като казахме опаковки...вижте някои много лесни и симпатични идеи за пролетна опаковка за подарък, които сме Ви подготвили!

Опаковката е много важен детайл и завършек на цялостното впечатление, което създава един подарък. Тя е нежната обвивка на подаръка,  с мисия да го превърне в още по-красива изненада.

Опаковките сме съобразили по степен на трудност и необходими материали, за да бъдат лесно достъпни и осъществими в домашни условия.

Хартията е цветна и красива, в нежни пролетни нюанси или любимата и тренди кафява рециклирана хартия, която лесно се комбинира със всякакви други цветове и материали.

Необходими са Ви още канап и разноцветни панделки, дантела, хартиени салфетки за кафе, всякакви малки пролетни елементи - дървени копченца, щипки, цветна хартия и принтирани шаблони за изработване на цветя и панделки. Актуална тенденция в опаковката на пролетните подаръци е използването на естествени сезонни цветя и клончета. Представете си подарък, който е красиво с лалета и буквално носи букета на гърба си. Подарък и букет 2 в 1, съчетани в модерна и цветна комбинация! Какво ще кажете? Опитайте и Вие.

Ще ви е необходимо още лепило за хартия и силиконов пистолет, както и много въображение, желание и пролетно настроение!

Почерпете вдъхновение от нашите идеи:

Готови ли сте за пролетта? Заповядайте в нашия магазин за подаръци да я събудим заедно с атрактивни предложения за всеки повод и възраст. Очакват Ви страхотни цветни идеи за подаръци, с които можете да зарадвате своята майка, баба, сестра, съпруга, братовчедка, племенница, както и практични и нетипични идеи за подарък на мъж - баща, дядо, съпруг, гадже, колега, приятел. Не забравяйте също, че времето лети, а наближават и Великден през април и баловете през месец май. Подгответе се в аванс и изберете нещо специално за Вашите близки или за любим абитуриент. Ние сме готови да Ви помогнем в избора на съвършения подарък, който да опаковаме още по-съвършено, с дъх на пролет и в унисон с Вашите представи.