Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Усещане за жена

С настъпващия месец на жената, няма как да не си поговорим малко за женската природа с цялата й гама от цветове и нюанси. Жената - една съвършена сплав от нежност и сила, красота и изящество, чувственост и борбеност.

Сигурни сме ще се съгласите - не е никак учудващо, че месец март е толкова променлив. Ту пече слънце, ту вали сняг - не можеш да  разбереш твърде пролет ли иде, зима ли е още - ами точно в унисон с женските настроения! Жените са една дълбока бездна от прелитащи емоции, страсти, мисли и усещания- точно като кошер от хиляди малки жужащи пчелички, които неуморно бръмчат и се движат хаотично в пространството. Да, такива са жените - хаотични, необясними, недоверчиви, капризни, суетни, понякога непоносими, досадни, педантични и мърморещи, но всъщност -  най-цветните, вдъхновяващи и емоционални същества, без които светът щеше да е прекалено скучен или просто черно - бял.

Многобройни са примерите за велики и силни жени - Клеопатра, Жана д’Арк, Елизабет I, Екатерина Велика, Мария Кюри, Коко Шанел, Елинор Рузвелт, Майка Тереза, Ева Перон, Симон дьо Бовоар, Индира Ганди, Маргарет Тачър, Лейди Даяна - емблеми, които разтърсиха света и промениха историята! Оставили ярка диря след себе си, те са пример за сила на духа, изключителен интелект, проницателност, воля, голямо сърце - качества и добродетели, които остават неподвластни на времето и са пример за подражание и днес.

С препратка към съвременната жена, ето един нейн бърз профил: модерна, поддържана, образована, еманципирана, борбена, можеща, кариерист, суетна, стилна, взискателна, напориста, нежна, грижовна! Обича комплиментите, милите жестове и подаръците! Харесва вниманието и грижата, има нужда  да бъде глезена, изненадвана и обожавана!

Като стана дума за подаръци - да, те наистина играят възлова роля в правилното отношението към жените. Цветни, оригинални, стилни, смели, елегантни, предизвикателни - подаръците са тези малки подробности, които имат силата да усмихнат, очароват и направят всяка жена щастлива!

Вижте нашите отбрани идеи за Осми март, които със сигурност ще предизвикат много радостни възклицания и ще направят Деня на дамите наистина специален:

Подаръци за млади дами ( 18-25 години )

КОМПЛЕКТ ВРЕМЕ ЗА НЕЯ В КУТИЯ СЪРЦЕ

Този комплект ще превърне деня в истински празник за сетивата. Поглезете я с пенливо вино със златни късове, красиво опаковано в златна картонена кутия. Към него прибавете оригинална чаша за шампанско с надпис "Истинска жена, за която няма невъзможни неща. Поглезете я истински с маска за лице - розово злато и я усмихнете с кокетен балсам за устни -  розов макарон или шалче тишу в зависимост от варианта, който изберете. Подарете с финес - галантно подредени в розова кутия с прозрачен капак! Каква по-чудесна изненада от това за гадже, сестра, най-добра приятелка?

КУТИЙКА С БОБЧЕ ЧЕСТИТ 8 МАРТ

Изненадайте дамите с миниатюрен подарък с голям емоционален заряд! Подарете Бобче с гравиран надпис "Честит 8 март" в кутийка за бижу. Този тематичен подарък е една много сладка и сантиментална изненада, която освен, че е бюджетна е изключително мила! Казват хубавите парфюми са в малките шишенца. Ами и с хубавите подаръци е така, но никак не е задължително да струват цяло състояние! Само внимавайте да не създадете грешното впечатление, че ще паднете на едно коляно! (шегуваме се)

Можете да изберете формата на кутийката според Вашите предпочитания. Това е един безупречен подарък, който ще допринесе за празничното настроение.

КОМПЛЕКТ MOVIE NIGHT

Ако искате да поднесете един наистина различен подарък, това е Вашата звездна идея! Подарете не един подарък, а цяла незабравима киновечер! Звучи Ви малко като по филмите, нали?  Комплектът Movie Night съдържа всичко, което Ви е необходимо, за да създадете перфектната лежерна и в същото време романтична атмосфера за една незабравима вечер! И най-скъпият киносалон няма да може да замени Вашата частна прожекция, изпълнена с много уют и настроение. Избягайте от клишираните подаръци. Подарете й времето си! Подарете й вълнуващ спомен!

ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ РОЗОВА НАСЛАДА

Очаровайте всяка млада дама с перфектната изненада в розово! Защото розовото е момичешко, младежко, цветно. Oтива им някак си на младите - на душата, на настроението, на сензитивността, дори на розовите очила, през които гледат на живота - с хъс, страст, вяра, надежда и младежки ентусиазъм! Комплектът включва кокетна чаша фламинго с кутия, кокосова наслада Рафаело и страхотен дизайнерски гланц също във формата на фламинго. Истинска приказка, нали? Разкажете я на любимото момиче за 8 март!

РАБОТЕН ПЛАНЕР OPEN TO MAKE IT HAPPEN

Един чудесен дамски подарък за мечти и още нещо. Младите винаги са хвърковати, малко хаотични, енергични и вдъхновени, пълни с мечти и планове за живота, бъдещето, работата, любовта и пътешествията. Подарeте един практичен планер, който ще канализира всички идеи, задачи, цели и стъпките към постигането им! Надпишете го романтично на първата страница с пожелания да сбъдвате мечтите заедно!

Подаръци за дами и млади майки ( 25-45 години )

ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ ROSE GOLD

Съвършеният подарък за една истинска жена! Луксозен, изтънчен, бляскав, магичен! Rose Gold е поднесен в красива подаръчна кутия, чийто капак се отваря като разперени крила на птица. Всяко женско сърце ще остане в плен на шампанското със златни частици, красотата на вечните рози и шоколадовото Lindt изкушение. Доверете ни се!

ДАМСКИ КОМПЛЕКТ СЛАДКА РОМАНТИКА

Бъдете романтик от класа. Подарете червена вечна роза, меденка с надпис “Обичам те” и вкусен балсам Целувка. Червената роза е класика в жанра! Добрата новина е, че ще радва Вашата половинка много по-дълго време. Червеното е цветът на любовта и огнените жени - фатални, магнетични, горещи. Припомнете на Вашата дама колко е женствена и прекрасна. Забързаното ежедневие на жените-майки и натрупаната умора от домашните задължения, понякога им създават усещането, че са не дотам привлекателни. Мъжете пък от своя страна често забравят колко важно е да карат жената до себе си да се чувства специална, желана и обичана! Този подаръчен комплект е идеалният шанс да й припомните това!

КОМПЛЕКТ HAPPY WOMAN'S DAY В СЪРЦЕ

Празничен, изящен и много тематичен, този комплект искрено ще впечатли всяка жена! Предлагаме Ви уникална ръчно изработена и надписана меденка, която ще подслади настроението. Красотата на вечните рози пък ще озари Деня на жената и ще остави приятен послевкус и след това, защото вечните рози не увяхват. Те са създадени да носят романтика и емоция за повече от година! Кажете на Вашата съпруга, че тя е Вашето цвете по оригинален и запомнящ се начин! Усмихнете я в специалния й ден! Тя го залсужава!

КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ С РОЗА И БОЖУР В ДЕКОРАТИВНА ЛЕЙКА

Поглезете любимата жена с един ароматен и шарен подарък, опакован по атрактивен начин! Козметичният комплект с роза и божур е ефектна идея за всяка дама. Поднесете й спа и ароматерапия, време за релакс, време за нея! Тя има истинска нужда от това. Бъдете сигурен, че ще го оцени! Страхотен подарък, който би зарадвал и Вашата майка, сестра, приятелка, колежка.

КОЛИЕ МЕТЕОРИТ

Колие Метеофория е един много специален подарък, с който ще докоснете някоя дама до звездите. Изберете това ефектно бижу с парченца от истински метеорит, събрани в малко стъклено шишенце. Колието е прекрасен и в същото време непретенциозен аксесоар, който може да се впише към всяка ежедневна визия. Така ще  напомня постоянно за обичта Ви и празника. Подарете нещо различно и оригинално за Осми март! Подарете един космически подарък!

Подаръци за дами на средна възраст ( 45-65 години )

КАРИКАТУРА С МОЛИВИ, РАЗМЕР 25X32,5 СМ

Карикатурата е много свеж и атрактивен подарък с изключително личен характер. Ако жената на живота Ви или Вашата майка обича нестандартните подаръци, има завидно чувство за хумор и би оценила такъв тип персонализиран предмет на изкуството, то Осми март е много подходящ повод да я зарадвате подобаващо като й кажете колко много държите на нея по малко по-различен и забавен начин.

ПОДАРЪЧЕН КОПМЛЕКТ ТЯ ГОТВИ

"Тя готви" е подаръчен комплект с вкус на ванилия и лимон, който ще накара всяка домакиня веднага да запретне ръкави, за да измайстори някоя вкусотия във фурната. Това е една много практична и креативна изненада, която ще се хареса ужасно много на всяка дама ако е любител на кулинарията и истинска вихрушка в кухнята. Подарете усмивки и си гарантирайте вкусна награда!

КАШПА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Създадохме тази кашпа специално за Празника на жената! Тя е нежна, тя е красива, тя носи в себе си специално послание от Вас за любимата жена! Доверете се на дългогодишния ни опит с подаръците и няма да съжалявате. Заложете на изискана роза в сребристо (може да се асоциира и като специално подбрана изненада за дамите със сребро в косите). Прекрасният дизайн на меденката не само допълва красотата на розата, но е и истинско произведение на изкуството - съвършено, вкусно, романтично! Кажете обичам те по “сладък” начин!

ВЕЧНИ РОЗИ В СТЪКЛЕНИЦА

Изберете нещо наистина запомнящо се. Пренесете своята любима в света на приказките! Подарете три червени вечни рози, скрити под стъклен похлупак. Розите са красиво декорирани със зелен мъх, а стъклената сфера е с дървена основа. Поднесете един много стилен подарък, от който лъха обич, символика и романтика. Декорирайте дома за дълго с това изящно украшение. Оставете мил спомен от Деня на жената.

ПОДАРИ ПЕРСОНАЛНО ЛЮБОВНО СТИХОТВОРЕНИЕ

Това е един от най-емоционалните и сантименталните подаръци в магазина ни. Подарете стих, поезия, магия на жената, когото обичате! Какъв по-мил жест от този? Покажете чувствата и признателността си по незабравим начин. Направете й море от любов и я оставете без дъх! Посветете й специално стихотворение! Това гарантирано ще е най-красивото нещо, което някой някога е правил за нея!

Надяваме се, че цветната разходка из света на нашите подаръци Ви е харесала. Избрахте ли вече най-подходящата изненада за Вашето гадже, съпруга, сестра, приятелка, колежка, майка? Не се колебайте да разгледате и останалите ни атрактивни предложения за подаръци за 8 март. Желаем Ви много усмивки и  щастие - усмивки и щастие неминуемо ще има и за Вас и за Нея. За Нея- защото ще засияе от подаръка, който сте й подготвили, а за Вас- защото ще можете да се полюбувате на това сияние и на щастливите пламъчета в очите й. Едно е сигурно: щастието винаги е по-голямо, когато е споделено!