Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

12 идеи за романтична опаковка на подарък

Свети Валентин наближава! Вече навсякъде валят сърца и Вие дори успяхте да изберете страхотен подарък за своята половинка? Чудесно! Това разбира се не е краят на историята. Сега трябва да опаковате изненадата красиво и оригинално. Та какво е един подарък без своята опаковка? Не, не бързайте да въздишате тежко! Опаковането на подаръци може да бъде една колкото трудна, толкова и приятна и цветна задача! Дори не е необходимо да давате много пари, за да изпъкне подаръкът Ви в ефектна премяна. Можете да опаковате у дома с почти подръчни материали, с приятна музика за фон  и с помощта на тези креативни идеи, които сме Ви подготвили.

Нужен Ви е само малко ентусиазъм, шепа изрязани сърчица, опаковъчна хартия, канап, шнур или панделка, маркер, червило, дървени щипчици, салфетки за кафе с ефект на дантела и ...капчица ЛЮБОВ!

Готови ли сте?

Запомнете - не е важно подаръкът да е скъп или скъпо опакован. Важно е да е избран от сърце и облечен в любов! Достатъчно е да вплетете в него желание, старание и лично отношение! Това е, което го прави специален! Бъдете сигурни, че Вашата половинка ще го оцени и ще се почувства истински обичана!

Прекрасен Св. Валентин Ви желаем!