Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски комплект С внимание за теб

Арт.№ 0330854

Както подсказва името, дамски комплект "С внимание за теб" показва специалното отношение на подаряващия към получателя на подаръка. В подаръчна кутия е събрано всичко необходимо, за да се получи перфектният подарък - шампанско от 200 мл, 3 червени вечни рози, 4 бонбона Ferrero Rocher и сребърно колие с червено сърце. Предлагаме Ви два варианта - първият е без гравирана табелка, а вторият -  със златиста табелка, на която ще бъде гравирано специалното Ви послание към празнуващата дама.

Цена

160,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски комплект "С внимание за теб" е идеален избор за дамски подарък по случай годишнина, Свети Валентин, 8 март, рожден ден, кръгъл юбилей и др. 

Какво включва комплектът:
- Подаръчна кутия
- Гравирана табелка (само в случай че сте избрали вариант с гравиране)
- Шампанско Моет Шандон Имтериал Брут, 200 мл, алк. 12об.%
- 4 бонбона Ferrero Rocher, 50 г
- Сребърно колие с висулка Сваровски във формата на червено сърце
Размери на камъка Сваровски: 14 мм
- 3 бр. червени вечни рози
Срок на трайност: 1 - 1,6 г.
Размер на розата: височина 6 см; O 6,5 см


Как да се грижите за вечните рози?
- Не ги поливайте!
- Не ги дръжте във фризер!
- Не ги излагайте на директна слънчева светлина!
- Съхранявайте ги в среда с умерена стайна температура - нито на много студено, нито на много топло.
- Ако се събере прах, може да ги почистите внимателно с кърпа за прах.
- Не поставяйте нищо върху розите, това може да ги повреди. Те са много крехки.
- Бъдете много внимателни, ако пренасяте Вашите рози, защото са много нежни.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.