Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Козметичен комплект с роза и божур в декоративна лейка

Арт.№ 9200028

Козметичен комплект с роза и божур в декоративна лейка - поднесете експлозия от аромати, опаковани по атрактивен начин!

Ефектен подарък за любимата майка, сестра, съпруга, гадже, с който можете да предизвикате техните усмивки за рождения им ден, по Коледа, за Деня на жената, а защо не и на Свети Валентин. 

Цена

29,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Козметичен комплект с роза и божур в декоративна лейка - красив дамски подарък за Коледа, Деня на жената, Свети Валентин, 
рожден ден.

Комплектът съдържа:
Душ гел, 100 мл
Лосион за тяло, 100 мл
Сапун за тяло, 25 г
Соли за вана, 150 г
Декоративна лейка
 

Марка: IDC

Маслото от божур успокоява кожата и облекчава зачервяванията.
Предпазва кожата от действието на свободните радикали, като по този начин я поддържа млада и жизнена.
Ароматът на божур успокоява ума и тялото.
Оставя кожата мека като коприна.
Маслото от роза има антибактериален и противовъзпалителен ефект върху кожата, като действа благоприятно срещу акне и зачервявания.
Антиоксидантният ефект на розата защитава кожните клетките от увреждане, като например от слънчево изгаряне.
Прави кожата гладка, но не и суха, като възстановява еластичността ѝ и стяга порите.
Подходяща за хора с чувствителна кожа.
Благоуханието ѝ успокоява ума на всеки.

№ 88043

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.