Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Козметичен подаръчен комплект с метална поставка

Арт.№ 9200030

Козметичен подаръчен комплект от 6 части- едно ефектно и ароматно решение за подарък. Поднесете наслада за сетивата и здраве за кожата. 

Изненадайте своята майка, сестра или съпруга с нещо практично и същевременно красиво за окото. Подарете им ухание на цитруси!

Цена

38,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Козметичен подаръчен комплект  "Мандарина и грейпфрут" от 6 части - практичен подарък поднесен по стилен начин в метална декоративна поставка. 

Поднесете за всеки специален повод на специална за Вас жена. 

Козметичният комплект включва:

Душ гел, 300 мл
Лосион за тяло, 300 мл
Скраб за тяло, 180 мл
Гъба за баня, 30 г
Двустранна дървена четка
Метална декоративка поставка

Марка: IDC 

Ползите на мандарината за кожата:

Лекува кожни проблеми и наранявания
Забавя процесите на стареене
Защитава от свободните радикали
Стимулира регенеративните процеси на клетките и тъканите
Подхранва и овлажнява
Подпомага разграждането на мастните депа

Ползите на грейпфрута за кожата:

Помага за борба с увреждането на кожата, причинено от слънцето и замърсяването.
Нaмaлявa бpъчĸитe и пoдoбpявa цялocтнaтa тeĸcтypa нa ĸoжaтa.
Bитaмин C игpae жизнeнoвaжнa poля в oбpaзyвaнeтo нa ĸoлaгeн, ocнoвeн зa пoдпoмaгaнe нa ĸoжaтa.
Xидpaтaциятa и витaмин A cъщo ca oт peшaвaщo знaчeниe зa здpaвo изглeждaщaтa ĸoжa, ĸaтo и двeтe мoгaт дa ce ocигypят 
oт гpeйпфpyта.

№ 88012 

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.