Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски комплект Еднорог или Фламинго с чаша

Арт.№ 0330100

Дамски комплект Еднорог или Фламинго с чаша е симпатично решение за подарък, който да подарите на някоя дама или тийнейджърка. Поднесете този оригинален подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, Свети Валентин или друг специален повод на своята сестра, племенница, приятелка, колежка, гадже. Балсамът за устни е креативната част в комплекта, чашата е практичната част от подаръка, а бонбоните са сладката изненада в комплекта. Подарете радост за всички сетива!

Цена

48,90 лв.

Изберете комплект

  • Еднорог
  • Фламинго

Продукти за персонализация

    тест
  • Бяло вино Менада Совиньон Блан 750 мл
    + 7,99 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски комплект Еднорог или Фламинго с чаша - нежен начин да кажете "Обичам те" на Вашата половинка на Свети Валентин или да усмихнете Вашата сестра, племенница, приятелка и всяко малко и пораснало момиче, което обича розови изненади и емоции. 

Поднесете за рожден ден, имен ден, годишнина, дипломиране, 8-ми март или друг специален повод. 

Дамски комплект Еднорог с чаша включва:
- Керамична чаша с еднорог;
- Балсам за устни Еднорог с плодов аромат (марка IDC);
- Бонбони Raffaello, 150 г;
- Картонена кутия с капак (диаметър около 24 см).

Дамски подаръчен комплект Фламинго с чаша включва:

- Керамична чаша с фламинго;
- Балсам за устни Фламинго с аромат на ягода (марка IDC);
- Бонбони Raffaello, 150 г;
- Картонена кутия с капак (диаметър около 24 см).

 

Информация за чашата: 
Класическа порцеланова чаша.
Не се препоръчва употреба в миялна машина.
Вместимост - 330 мл.
Височина - 10 см.
Диаметър - 8,5 см.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.