Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Персонализиран колаж за Гергьовден

Арт.№ 0331272

Персонализиран колаж за Гергьовден е една персонализирана идея с много цвят и настроение за вашите именици! Подарете пролет и слънчеви емоции за любим именик. Изберете модел, подайте ни вашето лично послание и персонализирайте с име, за да направите подаръка още по-личен! Поднесете на баба, леля, сестра, баща, съпруг, колега и пожелайте здраве и благоденствие! Изберете като основен подарък или допълнение към подарък. Разгледайте останалите ни персонализирани предложения за Гергьовден - тениски, чаши, текстилни торбички и други. 

Забележка: При поръчка над 10 бр. от този артикул, ще получите отстъпка от цената. 

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

 

Цена

19,90 лв.

Пол

  • Мъжки вариант
  • Дамски вариант

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Персонализиран колаж за Гергьовден е прекрасна идея за подарък на вашия баща, брат, колежка, леля, приятелка, които празнуват имен ден на този голям Християнски празник!

Колажът е с размер 13 х 18 см. Принтира се на фотохартия и се поставя в рамка по избор. 

 

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.