Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект с божур и роза на метална поставка

Арт.№ 9200029

Един много кокетен и ефектен подарък с романтична визия, което го прави подходяща изненада за любимата жена за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден. 

Подарете също на своята майка, сестра или колежка. 

Цена

36,80 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Козметичен комплект с божур и роза на метална поставка - подходящ подарък за всички жени, 
които обичат аромата на рози и божури.

Комлектът съдържа:


Душ гел, 250 мл
Лосион за тяло, 250, мл
Спрей за тяло, 120 мл
Масажор

Маслото от божур успокоява кожата и облекчава зачервяванията.
Предпазва кожата от действието на свободните радикали, като по този начин я поддържа млада и жизнена.
Ароматът на божур успокоява ума и тялото.
Оставя кожата мека като коприна.
Маслото от роза има антибактериален и противовъзпалителен ефект върху кожата, като действа благоприятно срещу акне и 
зачервявания.
Антиоксидантният ефект на розата защитава кожните клетките от увреждане, като например от слънчево изгаряне.
Прави кожата гладка, но не и суха, като възстановява еластичността й и стяга порите.
Подходяща за хора с чувствителна кожа.
Благоуханието й успокоява ума.

№ 46839

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.