Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Решетка Уред за готвене на пара

Арт.№ 1430363

Представяме Ви един лесен и функционален Уред приставка за готвене на пара Lotus Steamer. 

Пригответе любимите си зеленчуци на пара и се насладете на страхотен вкус. 

Гответе и се хранете по-здравословно. С уредът за готвене на пара това ще се превърне в лесна и приятна задача. 

Подарете също на Вашата майка, сестра, леля за Коледа, рожден ден, имен ден или просто така без повод. 

Цена

18,97 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Уред приставка за готвене на пара Lotus Steamer е един иновативен уред за готвене на пара,с който лесно и бързо ще приготвите вашата храна на пара.

Интересното при уреда за готвене на пара е, че има стабилни крачета, които са от топлоустойчив силикон, издържащ до 110 ֩ C, с които лесно се поставя във всеки съд и е с подвижни, пластмасови части с дупчици, които се разгъват и събират и така тази приставка за готвене на пара Lotus Steamer може да се побере в различни по - големина съдове и оптимално да им пасне.

Решетка за готвене на пара Lotus Steamer е изработена от висококачествен пропилен издържащ до 110 ֩ C.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: За да се отвори решетката за готвене на пара Lotus Steamer, трябва да повдигнете нагоре държача.след това поставете продуктите, които искате да приготвите вътре и сложете кошницата в тенджера пълна с вода, затворете я и нагласете температурата за готвене.

Когато продуктите са готови я извадете лесно като я хванете отгоре за държача.

Уред за готвене на пара Lotus Steamer кошница е подходяща за употреба в съдомиялна.

Кошницата за готвене на пара Lotus Steamer е много лесна за съхранение, защото лесно се сгъва отново и става компактна.

Специфики:

Материал: -топло устойчив силикон · 

Цвят - светло и тъмнозелен · 

Размери:

в отворено състояние: - 26см.× 26см. × 12.5см.

в затвореносъстояние: - 14.5см. × 14.5см. × 12.5см. 

Решетка за готвене на пара,

Уред за готвене на пара, приставка за готвене на пара.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.