Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подарък за момиче в кутия книга

Арт.№ 0330567

Търсите идеялния подарък за момиче? Имаме специално предложение, на което едва ли ще устоите - комплект с изненади, поставени в оригинална кутия имитираща книга. Нежен и много ефектен, този комплект включва всичко необходимо, за да зарадвате едно момиче - роза, красиво колие с висулка сърце и балсам за устни фламинго. 

Подарък за момиче в кутия книга е ефектна изненада за гадже, най-добра приятелка, сестра, колежка, и не само. Зарадвайте скъпо за Вас момиче по случай неговия имен ден, рожден ден или друг специален повод.

Цена

45,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарък за момиче в кутия книга - едно от оригиналните решения за изненада, с която ще трогнете всяко момиче. 

Какво включва комплектът:

- Балсам за устни фламинго с аромат на ягода
Марка IDC

- Сребърно колие с висулка Сваровски във формата на сърце в нежен нюанс на розовото
Размери на камъчето Сваровски: 14 мм
Дължина на верижката: около 38 см

- Двуцветна вечна роза в бледорозово и синьо
Срок на трайност: 1 - 1,6 г.
Размер на розата: височина 6 см; Ø 6,5 см

Как да се грижите за вечната роза?
- Не я поливайте!
- Не я дръжте във фризер!
- Не я излагайте на директна слънчева светлина!
- Съхранявайте я в среда с умерена стайна температура - нито на много студено, нито на много топло.
- Ако се събере прах, може да я почистите внимателно с кърпа за прах.
- Не поставяйте нищо върху розата, това може да я повреди. Тя е много крехка.
- Бъдете много внимателни, ако пренасяте Вашата роза, защото е много нежна.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.