Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамска гривна Интуиция - лунен камък

Арт.№ 1490001

Поднеси изтънчен подарък, който ще очарова всяка дама. 

Жените обичат бижутата и особено тези, които носят специална енергия и послание в себе си. 

Тази изящна гривна от лунен камък, с нежен дизайн и ненатрапващи се нюанси, ще подхожда на всеки аутфит. 

Подари красота, хармония и щастие, вплетени в гривна Интуиция. Очаровай любима за сърцето ти дама -  сестра, племенница, колежка, съпруга, гадже, най-добра приятелка за 8 март, Коледа, рожден ден, юбилей. 

Гривната е изработена от 100% естествени камъни.

Цена

59,60 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамска гривна Интуиция - лунен камък

Енергия на камъка:

Както предполага името му, кристалът е здраво свързан с Луната. Както Луната променя своя размер, така и лунният камък напомня, че всичко е част от цикличната промяна. Засилва интуицията и съчувствието, прави несъзнателното съзнателно. Психологически лунният камък омекотява острата реакция при дадена неприятна ситуация или при емоционален шок. В ментално отношение отваря ума за щастливо стечение на обстоятелствата. Не предизвиква илюзии в резултат на самозалъгване. Внася хармония в тялото и стабилизира емоциите. Повишава емоционалната интелигентност. Във физическо отношение лунният камък силно се отразява на женския репродуктивен цикъл и облекчава произтичащите от менструацията дисбаланс и напрежение.  Помага за зачеване, по време на бременност, раждане и кърмене. Засилва връзката майка-дете. Също така помага на храносмилатената система.

Детайлно описание на продукта:

- грижливо избрани естествени камъни

- лунен камък

- диаметър на камъните - около 10мм

- повърхност на камъните: фасетирана – висококачествена, прозрачна, еластична силиконова корда – сребърен елемент проба 925. 

Размери: 15,16,17,18,19 см. 

С тази гривна получаваш:

♥ Подарък кърпичка за почистване на сребро

♥ Магическо шишенце сребърна вода за пречистване на камъните

♥ Всяка поръчка стига до теб в подаръчна опаковка

♥ Описание на камъните и техните сили

♥ Позитивна енергия

♥ Гаранция, че гривната на живо е още по-красива

Как да измериш китката си: Виж снимката (Как да измериш китката си) за насоки.

Важно е да не добавяш допълнително ширина, защото ще ти бъде голяма.

Грижа за камъните:

– избягвайте контакт с измиващи и избелващи вещества, тъй като те премахват гланца и е възможно да увредят самото изделие

– свалете бижуто преди физически дейности, за да избегнете удари и драскотини

– използвайте вода и мека кърпа, за да почистите естествените камъни при замърсяване

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.