Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер за творческа работилница Восъчна живопис 25.10.

Арт.№ 0330716

Заповядайте на нашия workshop по восъчна живопис, където освен, че много ще се забавляваме заедно, ще творим и големи красоти, които можете да подарите на любим човек.

Вземете с Вас приятелка с артистична натура и нека трупаме пъстри спомени и се научим как да боравим с една древна и много интересна техника, наречена енкаустика!

Грабнете ваучер като подарък за своята майка, сестра, колежка, която има имен или рожден ден около датата. Подарете й незабравима емоция!

Цена

55,00 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дата на събитието: 25.10.2019г.

Място на събитието: Магазин на Podaraci.bg, гр. София, ул. Софроний Врачански 25.

Начален старт 18:30ч. Времетраене 2 часа. 

Ваучерът е за 1 човек и включва теоретично и практическо обучение по основи на Енкаустиката. По време на уъркшопа ще Ви бъде показано от специалист как да направите сами изображения на картон посредством енкаустика. Всички материали ще са осигурени от нас. А Вие трябва само да си донесете еноцветна и изчистена като модел тениска или торбичка, върху които ще се научите как да отпечатате постигнатоотто от Вас изображението посредством техниката на восъчна живопис. 

Забележка: 

*Ваучерите задължително се заплащат преди събитието!

Можете да закупите ваучер като платите с карта, наложен платеж или на място в магазина ни.

Очакват Ви усмивки, добро настроение и творческо вдъхновение!

Хайде с нас на лов на цветове и спомени!

Побързайте! Местата са ограничени!

Какво представлява техниката Енкаустика?

Енкаустиката е изключително интересна древна живописна техника, която създава картини, несравними с другите видове живопис. Основно достойнство на този вид живопис с восък, е прозрачността на живописния слой, под който прозира цветът на основата (на светлината). Технологично предимство е дълговечността на изображенията!

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.