Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Тематични чехли за булка

Арт.№ 1330001

Подарете мил и нестандартен подарък на любимата бъдеща булка. Чехлите незабавно ще се превърнат и в креативен и тематичен аксесоар за фотосесията в деня на сватбата!

Зарадвайте своята сестра, племенница, колежка, най-добра приятелка, която скоро ще мине под венчило!

Цена

19,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете оригинални чехли за бъдеща булка, в които тя ще се чувства специално преди да обуе сватбените обувки. Подарете усмивки и спомен!

Забележка:

Чехлите могат да бъдат персонализирани с надпис за кума или шаферки. 

Възможен е и мъжки вариант за младоженец, кум. 

Вариации 

 Дамски:

  - Отворени бели (в два размера 35-38  или 39-42)

  - Затворени бели (в два размера 35-38  или 39-42)

      - Отворени черни (в два размера 35-38  или 39-42)

       - Затворени черни (в два размера 35-38  или 39-42)

 

Мъжки:

      - Затворени черни   - (39-42)

      - Затворени бели   - (39-42)

Цветове на шампите:

Щампите може да са във всеки цвят от посоченатав галерията палитра. За цената няма значение дали ще е брокатен, обикновен или с металик ефект.

Шрифт на щампите:

Обичайните шрифтове са Allegretto Script One, Allegretto Script Two. И двата са кирилизирани и имат версия на латиница, но няма проблем да се използва и друг шрифт по желание на клиента.

Ако имате файл на инициали и някаква картинка, може да се използва стига да бъде изпратена във векторен формат.

 

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5 лв Цената до адрес на клиента е 7 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 8.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.