Сребърно колие Ангел с пожелание - Бижута | Podaraci.bg

Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърно колие Ангел с пожелание

Арт.№ 0330304

Сребърно колие Ангел с пожелание - изключително стилен подарък, с който ще очаровате всяка дама. 

Подарете на гадже, годеница или съпруга, майка, сестра, приятелка, 

Нежният и деликатен дизайн прави колието подходящо за всеки тоалет от ежедневието. 

Ангелчето е символ на закрила и на доброто!

Поднесете в красива кутийка и персонализирайте посланието си според човека и празника. 

Изберете за рожден ден, имен ден,  8 март, годишнина, юбилей. 

 

Цена

34,90 лв.

Изберете цвят на кутийката

  • Розов цвят
  • Червен цвят
  • Лилав цвят

Персонализирай продукта:


  • Време за доставка: 2-3 работни дни
  • Връщане в рамките на 30 дни
  • Преглед на пратката преди плащане

Медальончето е с много красив дизайн и е поставено на сребърна верижка. Персонализирайте подаръка с картичка, върху която може да поставите  ваше пожелание.

Това ще го направи още по-изключителен и сантиментален. Не забравяйте, че всички жени обичат персонализираните подаръци. А за да стане изненадата още по-завършена, ние сме подготвили и картичка, върху която ще бъде отпечатано Вашето пожелание.

 

Характеристики: 

Размерът на кутийката 10 см дължина и 6 см височина

Размерът на висулката е 1 х 1 см, а дължината на сребърното синджирче - 22 см.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5 лв Цената до адрес на клиента е 7 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 8.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.