Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, поради епидемиологичната обстановка и засиленото онлайн пазаруване, куриерските фирми работят с изоставащ график. Моля имайте предвид, че е възможно забавяне на поръчките по независещи от нас причини.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамска гривна Стихия - розов кварц

Арт.№ 1490005

Предлагаме Ви една магнетична гривна от розов кварц, която ще омая всяка дама, дори и тези с по-придирчив вкус. 

С красотата и енергията си дамска гривна Стихия бързо ще се превърне в неоътлъчна част от китката на Вашата половинка, сестра, майка. 

Поднесете щастие, любов и хармония за юбилей, 8 март, Коледа, рожден ден, имен ден, Денят на Влюбините. 

Гривната е изработена от 100% естествени камъни.

Цена

39,60 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамска гривна Стихия - розов кварц 

Енергия на камъка:

Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Това е най – важният кристал за сърцето и за сърдечната чакра, който показва истинската същност на любовта. Пречиства и отваря сърцето на всички нива, носи дълбоко вътрешно изцеление и любов към себе си. Учи как да обичаме себе си. Камъкът насърчава себеопрощението и себеприемането, усилва самоувереността и себеуважението. В съществуващи връзки кристалът възстановява доверието и хармонията. Отнема негативна енергия и я замества с любовни вибрации. Засилва съпричасността и чувствителността, спомага за приемането на необходимите промени. Сплотява семейството. В емоционално отношение розовият кварц е най-доброто лечебно средство. Облекчава болката и лекува загубата на любов. Ако чувствате, че не получавате любовта, от която имате нужда, розовият кварц отваря сърцето, така че правилният поток на любов да започне. Този прекрасен кристал увеличава възприемчивостта към всякакъв вид красота.

Детайлно описание на продукта:

– грижливо избрани естествени камъни

– розов кварц

– диаметър и форма на камъните

– всяко камъче е различно

– повърхност на камъните - гладка

– висококачествена, прозрачна, еластична силиконова корда

– сребърен елемент проба 925

Размери: 15,16,17,18,19 см. 

С тази гривна получаваш:

♥ Подарък кърпичка за почистване на сребро

♥ Магическо шишенце сребърна вода за пречистване на камъните

♥ Всяка поръчка стига до теб в подаръчна опаковка

♥ Описание на камъните и техните сили

♥ Позитивна енергия

♥ Гаранция, че гривната на живо е още по-красива

Как да измериш китката си: Виж снимката (Как да измериш китката си) за насоки.

Важно е да не добавяш допълнително ширина, защото ще ти бъде голяма.

Грижа за камъните:

– избягвайте контакт с измиващи и избелващи вещества, тъй като те премахват гланца и е възможно да увредят самото изделие

– свалете бижуто преди физически дейности, за да избегнете удари и драскотини

– използвайте вода и мека кърпа, за да почистите естествените камъни при замърсяване

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.