Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Чаши за двойки I love my girl и I love my boy

Арт.№ 0190076

Бъдете изобретателни в избора си на подарък за по-добрата половинка с чаши за двойки I love my girl и I love my boy. Така Вие също ще можете да се насладите на подаръка. Поднесете комплект красиви тематични чаши за влюбени, с които ще си пиете заедно с усмивка сутрешната доза наслада. Изберете за Свети Валентин, рожден ден или годишнина. Комплектът е оригинална идея за подарък и за сватба или годишнина на Ваши приятели. 

Цена

39,80 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Чаши за двойки с надписи I love my girl и I love my boy.

Комплект от 2 чаши за сутрешни усмивки с кафето - романтична, практична и в същото време оригинална идея за подарък на Вашата половинка за Деня на влюбените, рожден ден или друг Ваш специален повод. Кажете "Обичам те" с чаша горещо кафе и предизвикайте усмивки с оригиналния надпис на чашите.

Не се препоръчва употреба в миялна машина.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: Керамика

Вместимост: 330 мл

Височина: 10 см

Диаметър: 8,5 см

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Романтични

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.