Често задавани въпроси

Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Често задавани въпроси

 

Плащане

Искам да платя? Как?

 • Наложен платеж / плащане при доставка /
 • Epay.bg – дебитни и кредитни карти Борика, Visa, Mastercard, Maestro
 • Каса на Easypay
 • B-Pay на банкомат
 • Paypal – банкови карти Visa, Mastercard, Diners, American Express
 • По банков път

 

УТОЧНЕНИЕ: При плащане с Epay, Easypay, B-pay, Paypal и по банков път, поръчките се доставят, след като клиентът е заплатил стоката.

В случай на експресна доставка и плащане по банков път, необходимо е да изпратите сканирано копие на платежното нареждане на: info@podaraci.bg

 

Доставка

Кога ще доставите подаръка?

 

ЗА СОФИЯ

СТАНДАРТНА – за следващ работен ден

 • Доставка за следващ работен ден. Поръчки за стандартна доставка се приемат до 15:00 часа в деня на заявката в работен ден. 
 • Стандартната доставка важи само за дните от понеделник до събота, последен ден на заявка за доставка на следващ ден е петък.

БЪРЗА – до края на работния ден

 • Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:00 часа в работен ден. Цената за бърза доставка е 8.90 лв.
 • Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък.

 

ЗА СТРАНАТА

 • Поръчки за доставка в страната се приемат до 15:00 часа. Поръчките след този час се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един ден.

За по-малки градове и села, моля направете предварително запитване към наш оператор по мейл или на тел. 02 971 11 77, за да ви изпратим график на посещенията.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт са с вкл. ДДС.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. Подаръци.БГ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на Подаръци.БГ ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.

При получаване на пратка, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Спийди, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.

 

Поръчки

Мога ли да поръчам по телефона?

Поръчки се приемта само през сайта.

 

Поръчка на Звезда от звездния регистър на Подаръци.БГ ООД

Как да открия звездата, чийто сертификат поръчах?

Най-лесният начин да откриете Вашата звезда е като свалите приложението Google Earth на Вашият компютър. Имайте в предвид, че това приложение не се поддържа от мобилни устройства с операционни системи Android и Apple.
След инсталиране на приложението трябва да изберете от менюто звездната карта. Това става чрез натискане на икона с изображение на планета, която се намира в горната лента над картата. От падащото меню избирате Sky/Небе. Когато вече сте отворили звездната карта, в горният ляв ъгъл се намира търсачката, в която попълвате координатите на Вашата звезда. Последната стъпка е да въведете само частта от координатите  между Right Ascension (RA) и Declination (dec) 20:41:58.20 +17:31:17.00 (т.е. въвеждат се само цифрите и знаците, които ги разделят) в търсачката.Натиснете бутона "Търси"/'Search"'.На картата ще видите Вашата звезда с нейните координати и в кое съзвездие се намира тя. Това е всичко!