Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Връщане

Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, можете да я върнете в рамките на 14 дни.

*Може да върнете Вашата пратка, като посетите най-близкия офис на Спиди или заявите куриер на Спиди, който да Ви посети на посочен от Вас адрес. Изтеглете и попълнете формуляра, поставете го вътре в пратката и изпратете на нашия адрес, изписан по-долу.

*Ако стоката е с фабричен дефект, стойността й се възстановява на клиента.

*Не подлежат на връщане продукти с увредена опаковка, счупени, със следи от драскотини, удари, употребени.

*Ако стоката не отговаря на Вашите очаквания и не ви удовлетворява, транспортните разходи се заплащат от страна на клиента - таксата за първоначална доставка и такса за връщане. Цените за доставка са 5,90 лв. до офис на Спиди и 7,90 лв. до адрес.

*Поръчки, които са платени предварително, изпратени и не потърсени,  не взети и върнати към офиса  на Подаръци.БГ ООД, ще бъде възстановена сумата към клиента направил плащането, като се удържи доставката в двете посоки.

*За връщания, моля използвайте посочените условия. Връщания, направени с друга куриерска фирма или по начин, различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ.

Забележка: 14-дневният срок за отказ не важи за

*стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани (например гравирани чаши и продукти, текстилни продукти с ваш текст и снимка)

Адрес за връщане на продукти:

Подаръци.БГ ООД

Телефон за връзка: +359896889281

ГР. СОФИЯ, БУЛ. "АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ" 134, ЕТ. 1, ОФИС 2

 

Изтегли формуляра от тук

 

Възстановяваме парите в рамките на 30 дни от датата на пристигане на върнатата пратка в нашия офис в София.

Ако поръчката е заплатена с банков превод, наложен платеж или кредитна карта, възстановяваме сумата по банковата сметка, която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.