Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

VIP клуб

Podaraci.bg VIP клуб представя ново измерение на изживяването при подаряване на подаръци на любимите ви хора. Като член на Podaraci.bg VIP клуба вие получавате нови възможности за пазаруване/подаряване чрез електронния магазин Podaraci.bg.

В забързаното ни ежедневие често се случва да пропускаме рождените дни на близките ни и на любими приятели. Освен това се лишаваме от възможността да покажем лично отношение към специалните за нас хора. Остават имените дни и официалните празници - 8 март, 1 юни, Коледа, Великден, Деня на влюбените. Истината е, че дори и да се сетим относително навреме за даден повод, тогава започва чуденето какво точно да изберем и как да намерим време да го купим, да го опаковаме красиво, да добавим подходящи цветя, че и да надпишем картичка в тон. Факт е, че всички ние се радваме на подаръците, в които се усеща личния подход и специално отношение. Следователно такъв тип подарък желаем да поднесем и ние! Но за подготвянето му се изисква време, специална подготовка и оригинални идеи според профила, зодията и интересите на човека, за когото избираме подарък. 

В общуването ни с клиентите през последните месеци забелязваме, че хората все по-често търсят нашата професионална помощ като консултант и имат нужда от съвет, идея, вдъхновение и най-вече от готово решение за даден повод. В същото време те имат възможност да оставят своето лично отношение. 

Ние винаги се стремим да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, затова за вас създадохме Podaraci.bg VIP клуб. Всеки, който се придъедини към клуба, ще има възможност да се възползва от нашата нова услуга Индивидуално управление на подаръците. 

Какво преставлява услугата Индивидуално управление на подаръците?

  • Ще създадем за вас календар с вашите най-важните поводи, за които желаете да ви напомним и да ви дадем предложения за подарък.
  • Напомняне за предстоящ празник на роднина или приятел 7 дни преди събитието по имейл/ фб месинджър/ Viber
  • Персонална консултация по телефона с един от нашите експерти в Podaraci.bg
  • Всеки подарък ще бъде изпратен с картичка с поздравителен текст и подаръчна торбичка.

 

За да станете член на Podaraci.bg VIP клуб вижте тук:

-частни клинети 

-корпоративни клиенти