Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Podaraci.bg VIP клуб

Арт.№ 0330964

Какво е Индивидуално управление на подаръците?

Абонаментна услуга за 1 година, с която: 

1.Ще създадем за вас календар с вашите важни поводи, за които желаете да ви напомним и  дадем предложения за подарък.

2.Напомняне за предстоящ празник на роднина или приятел 7 дни преди събитието по имейл/ фб месинджър/ Viber

3.Персонална консултация по телефона с един от нашите експерти в Podaraci.bg

4. Всеки подарък ще бъде изпратен с безплатна картичка с поздравителен текст и подаръчна торбичка.

Как?

1.Попълнете имената на 5 човека, на които желаете да подарите подарък, поводите през годината, за които искате да им подарите подарък, послание на картичката и допълнителна информация за хоби и интереси.

2.Натиснете бутона Поръчай с телефонен номер.

 

 

Цена

35,00 лв.
0,00 лв.
Спестявате 35,00 лв.

Остават:


Персонализирай продукта:


  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

В забързаното ни ежедневие често се случва да пропускаме рождените дни на близките ни и на любими хора.  Истината е, че дори и да се сетим относително навреме за даден повод, тогава започва чуденето какво точно да изберем и как да намерим време да го купим, да го опаковаме красиво, да добавим подходящи цветя, че и да надпишем картичка в тон. Факт е, че всички ние се радваме на подаръците, в които се усеща личния подход и специално отношение. Следователно такъв тип подарък желаем да поднесем и ние! Но за подготвянето му се изисква време и оригинална идея според профила, зодията и интересите на човека, за когото избираме подарък. 

Ние винаги се стремим да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, затова за вас създадохме Podaraci.bg VIP клуб.

Всеки, който се придъедини към клуба, ще има възможност да се възползва от нашата нова услуга Индивидуално управление на подаръците. 

 

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.