Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кошница Честита сватба

Арт.№ 0331650

Специално за сватбения сезон създадохме кошница, с която имате възможността да честитите празника на младоженците по един оригинален начин.

Сватбената кошница се предлага в два варианта в зависимост от размера на бутилките вино. Оригиналното е, че на всяка бутилка е поставено етикетче: "Честита сребърна сватба" на бялото вино, "Честита златна сватба" на червеното вино и "Честита първа рожба" на розето.

В кошничката има и керамични човечета Чичко тревичко - за да може младоженците заедно да се порадват на тревичката, която ще израсте, след като ги полеят.

За декорация са използвани карамфили и рози от сапун - чашката им е изработена от ароматен пластичен сапун, зелената дръжката е пластмасова.

Пожелайте попътен вятър в морето на съпружеския живот с оригинална сватбена кошница!

Цена

57,55 лв.

Изберете

  • С вина 250 мл
  • С вина 750 мл

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

В сватбената кошница са поставени:

- Бутилка бяло вино "Рош Мазе" 250 мл или 750 мл с етикетче "Честита сребърна сватба"
- Бутилка червено вино "Рош Мазе" 250 мл или 750 мл с етикетче "Честита златна сватба"
- Бутилка бяло вино "Рош Мазе" 250 мл или 750 мл с етикетче "Честита първа рожба"

- За украса за използвани сапунени цветя
Чашката на цветята е изработена от ароматен пластичен сапун, зелената дръжката е пластмасова.

Сватбената кошница пристига опакована с целофан, с панделка. Неутралните цветове, в които е издържана, ѝ придават нежност и финес. Фигурата на снимката не е вввклчена в цената.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.