Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колаж вестник за годишнина или сватба

Арт.№ 0331703

Колаж вестник за годишнина или сватба е оригинален подарък, който ще предизвика сантимент и много звезди в очите! Пресъздайте вълшебната история от сватбата и вплетете пожеланията си за обич и семейно щастие. А ние ще ги отпечатаме във висококачествен принт, рамкиран и и опакован за завършена елегантност! Специален подарък за всяка годишнина от сватбата. Подарете на вашите кумове, кумци, семейни приятели, родители!

Цена

28,95 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

ДОБАВЕТЕ ОЩЕ
 • Златиста подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Червена подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Черна подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
Книга честита годишнина
 • Книга честита годишнина
  + 9,90 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Колаж вестник за годишнина или сватба е сантиментален подарък, който ще развълнува и ще донесе много емоции! Подарете за годишнината на вашите родители или кумове с много обич и добри пожелания. 

Рамкиран в стилна PVC рамка с размер А4. 

Опакован с аеропол и транспортна кутия за сигурна доставка. 

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.