Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сватбена кошница с грамота и различни видове алкохол

Арт.№ 0331675

Предлагаме Ви оригинален сватбен подарък - кошница с грамота и 3 бутилки алкохол (пенливо вино, розе и уиски). Етикетите на бутилките се персонализират с датата на сватбата и имената на младоженците, а на грамотат, освен тази информация, се поместват и имената на поздравяващите.

Първата бутилка е вино розе - тя трябва да бъде отворена и изпита в деня, когато се роди първата рожба. Втората бутилка е пенливо вино - тя се пази до сребърна сватба на семейството. Третата е уиски за златната сватба. 

Грамотата е в сребристо-златиста рамка, формат А4.

Забележка! Кошницата се украсява според наличната украса и е възможно да бъде по-различна от варианта на снимката. 

Цена

153,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме Ви оригинален персонализиран подарък за сватба - кошница с грамота и три вида алкохол. Бутилките са следните:

- Пенливо вино Сен Луи Блан Дьо Блан Брут 750 мл Франция 
- Рока - Пино Гриджо /розе провинция ди Павия/ 750 мл
- Уиски Джак Даниелс 700 мл

Етикетите и грамотата се персонализират, което прави подаръка още по-специален!

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.