Сребърно колие Малкия принц - Ново | Podaraci.bg

Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърно колие Малкия принц

Арт.№ 0330248

Сребърно колие с роза – един стилен подарък за любимата жена, за майка, сестра, приятелка. Розата се отличава с детайлна изработка. Колието ще се превърне в любимия аксесоар на всяка жена.
Червената роза е използвана за декорация и не е включена в цената.

Цена

65,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Лесно и сигурно плащане
  • 100% истински продукт

Бижутата са класически подарък за жена. Те могат да бъдат подарени за всеки повод – от 8 март до дипломиране или годишнина. Изберете нежно колие с модерна висулка и създайте много усмивки!

Колие „Малкия принц“ пристига при Вас в плюшена кутийка. Подаръкът е придружен от картичка и метална плочка, върху които се изписват Ваши кратки пожелания – по този начин персонализирате подаръка така, както сами прецените.

 

Характеристики:

Висулката е с размери: 4 x 2 см
Дължина на синджирчето: 22 см
Размери на кутията: 12 x 9 см
Размер на гравираната табелка: 7 х 2 см

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5 лв Цената до адрес на клиента е 7 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 8.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.