Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчни кошници

Подаръчните кошници са ТОП продукт в колекцията ни от подаръци в онлайн магазина. Защо? Защото са елегантни, вълнуващи и пълни със сладки изкушения за всички сетива. Предлагаме Ви богат избор от подаръчни кошници за всеки повод - рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа, Свети Валентин. Кошници с плодове, вино, уиски, сирена, ядки, бонбони с елегантна украса . Най-добрият подарък кошница с продукти за колега, любим човек, семейство, приятели.

Ако търсите готово решение изберете от нашите разнообразни предложения в категория ГОТОВИ ПОДАРЪЧНИ КОШНИЦИ.  Ако пък искате лично да селектирате продуктите, които да поставвим в кошницата, категория СЪЗДАЙТЕ ПОДАРЪЧНА КОШНИЦА ПО ИЗБОР е много добро решение. Можете да разгледате и категория СЪЗДАЙТЕ ПОДАРЪЧНА ЩАЙГА ПО ИЗБОР  и да решите кой вариант се доближава най-много до представите ви. Кошниците са чудесен подарък и за корпоративни клиенти и служители по повод на Коледните и Великденски празници или рожден ден, юбилей, работна годишнина. 

Забележка: При поръчка на 8 бр. или повече подаръчни кошници, получавате отстъпка от цената.

За поръчка на 8 или повече подаръчни щайги получавате безплатно гравиране на избрано от вас пожелание и фирмено лого. 

Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg.