Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Магазин за подаръци

С оглед на динамичния свят, в който живеем, в ежедневната ни практика и общуване с клиентите, забелязваме, че все по-голям процент от тях, търсят подаръци в последния момент и разполагат с кратко време, което не им позволява да чакат доставка по куриер. Ето защо нашите консултанти ще ви предложат професионална помощ в избора на подарък, точно според вашите изисквания, представи и бюджет. Ивършваме бързи и сигурни доставки в цялата страна с куриерска фирма Спийди. Освен това ако ситуацията предполага спешност, някои подаръци могат да бъдат взети на място от нашия офис в ГР.СОФИЯ, БУЛ." АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ" 134, ЕТ 1, ОФИС 2, ако са предварително поръчани и заплатени в сайта и е съгласувано с наш консултант.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН, ВЗЕМИ ОТ ОФИС! Добави желания артикул в кошницата. Отбележи опция Получаване от ОФИС. Избери начин на плащане с карта. Вземи от нашия офис, след потвърждение от наша страна. Онлайн платформата ни Podaraci.bg разполага с модерна визия и интуитивен user-friendly интерфейс, който улеснява клиентите ни в намирането на правилния подарък. Тъй като онлайн магазинът разполага с широк асортимент от подаръци, се постарахме да ги подредим в Категории и подкатегории, които да улесняват търсенето. Основните категории в сайта са Жена, Мъж, Дете, Персонализирани, Поводи, Цветя, Комплекти, Оригинални, Любовници, Разпродажба, като в спектъра си обхващат и конкретни интереси, както и всички важни празници и лични поводи. Поддържаме и Блог, в който представяме новите тенденции в светa на подаръците и споделяме интересни предложения за подаръци според повода или зодията. Можете да разчитате също на съпорт чат в сайта, както и Фейсбук съпорт от нашите специалисти, които ще ви помогнат да се справите с разнообразието от подаръчни кошници, тематични подаръчни комплекти, оригинални вечни цветя и персонализирани решения за подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, 8 март, годишнина, Коледа, Цветница, Великден, дипломиране, кръщене, сватба. За нас е важно да бъдем полезни и да добавяме стойност и настроение с нашите подаръци във вашите специални поводи!


  • address-img Адрес на стопанска дейност гр. София, бул. "Александър Стамболийски" 134, ет. 1, офис 2
  • phone-img Tелефони: + 359 2 971 11 77 / + 359 2 421 42 28 Национален телефон +359700 14 505
  • clock-img Рабoтно време Понеделник - Петък 09:00ч. до 17:30ч. Събота и Неделя: + 359 896 88 92 81