Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Магазин за подаръци

Магазинът за подаръци се намира на възлово място в центъра на столицата и има за цел да скъси дистанцията до потребителя, като предостави на клиентите от гр. София възможност да закупят предлаганите от Podaraci.bg артикули ОНЛАЙН и същевременно да имат възможност да вземат подаръците директно от офиса. Това от една страна им дава гъвкавост да разполагат с времето си, без да се налага да разчитат на куриерски услуги, а от друга страна е възможност да спестят разходите за доставка. С оглед на динамичния свят, в който живеем, в ежедневната ни практика и общуване с клиентите, забелязваме, че все по-голям процент от тях, търсят подаръци в последния момент и разполагат с кратко време, което не им позволява да чакат доставка по куриер. Освен това в столицата търсенето и продажбата на подаръци е в най-сериозен мащаб. Ето защо подобен физически склад за подаръци в София, е едно добро бизнес решение и улеснение за аудиторията от хора, които искат да направят една по-специална изненада за любимите си хора, но предпочитат да вземат и видят избрания и платен онлайн подарък на място, вместо да чакат доставка от куриер.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН, ВЗЕМИ ОТ МАГАЗИН Добави желания артикул в кошницата. Отбележи опция Получаване от магазин. Избери начин на плащане с карта. Вземи от нашия магазин, след потвърждение от наша страна. Онлайн платформата ни Podaraci.bg разполага с модерна визия и интуитивен user-friendly интерфейс, който улеснява клиентите ни в намирането на правилния подарък. Тъй като онлайн магазинът разполага с широк асортимент от подаръци, се постарахме да ги сортираме в Категории и подкатегории, които да улесняват търсенето. Основните категории в сайта са Жена, Мъж, Дете, Персонализирани, Поводи, Цветя, Комплекти, Оригинални, Любовници, Разпродажба, като в спектъра си обхващат и конкретни интереси, както и всички важни празници и лични поводи. Поддържаме и Блог, в който представяме новите тенденции в светa на подаръците и споделяме интересни предложения за подаръци според повода или зодията. Можете да разчитате също на съпорт чат в сайта, както и Фейсбук съпорт от нашите специалисти, които ще ви помогнат да се справите с разнообразието от подаръчни кошници, тематични подаръчни комплекти, оригинални вечни цветя и персонализирани решения за подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, 8 март, годишнина, Коледа, Цветница, Великден, дипломиране, кръщене, сватба. За нас е важно да бъдем полезни и да добавяме стойност и настроение с нашите подаръци във вашите специални поводи!


  • address-img Адрес на стопанска дейност ул. "Софроний Врачански", № 25, гр. София
  • phone-img Tелефони: + 359 2 971 11 77 / + 359 2 421 42 28 Национален телефон +359700 14 505
  • clock-img Рабoтно време Понеделник - Петък 09:00ч. до 17:30ч. Събота и Неделя: + 359 896 88 92 81