Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Магазин за подаръци

Магазинът за подаръци се намира на възлово място в центъра на столицата и има за цел да скъси дистанцията до потребителя, като предостави на клиентите физически достъп до предлаганите и онлайн от Podaraci.bg артикули. Основната идея, която стои зад откриването на магазина ни за подаръци в София, е да улесним максимално всеки, който търси подарък, като му предоставим една по-гъвкава възможност да разгледа и закупи на място нещо оригинално или персонализирано според повода и човека, за който е предназначен подаръка. С оглед на това, че в столицата търсенето и продажбата на подаръци е в най-сериозен мащаб, подобен физически магазин за подаръци в София, е едно добро бизнес решение и улеснение за аудиторията от хора, които искат да направят една по-специална изненада за любимите си хора, но предпочитат да изберат подаръци на място и в реално време, вместо да пазаруват по интернет.

Магазинът ни за подаръци в София предлага приятна атмосфера и приветлив екип от професионалисти, които освен, че консултират клиентите в избора на точните подаръци, помагат и подаръците да бъдат опаковани прецизно, по ефектен и подходящ за повода начин. Магазинът на Podaraci.bg разполага с широк асортимент от подаръци за жена - майка, баба, сестра, съпруга, гадже, приятелка, колежка; мъж - татко, дядо, съпруг, приятел, колега и дете, като обхваща в спектъра си всички важни празници и лични поводи. В магазина за подаръци в София сме подготвили разнообразие от подаръчни кошници, тематични подаръчни комплекти, оригинални вечни цветя и персонализирани решения за подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, 8 март, годишнина, Коледа, Цветница, Великден, дипломиране, кръщене, сватба.


  • address-img Адрес на стопанска дейност ул. "Софроний Врачански", № 25, гр. София
  • phone-img Tелефони: + 359 2 971 11 77 / + 359 2 421 42 28 Национален телефон +359700 14 505
  • clock-img Рабoтно време Понеделник - Петък 09:00ч. до 18:00ч. Събота и Неделя: + 359 896 88 92 81