Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

3 причини да изберем персонализиран подарък

Живеем в модерен и забързан свят, в който изкуственият интелект и високите технологии бавно, но методично започват да обезличават някои наши стари привички и разбирания за живота и отношенията между хората.

Сега е “куул” да сме в крак с модата, а новостите нахълтват все по-бързо и със скоростта на светлината. “Куул” е също да общуваме с приятелите си по социалните канали и да си организираме "скайп кафета", да си изпращаме електронни картички, да четем на четци книги в електронен формат.

Не ни разбирайте погрешно - не сме от онези “динозаври”, потънали в прах от минала епоха, които отричат удобствата и лукса на новото време. Съвсем не. Просто не сте ли се замисляли, че понякога ни липсват мириса на хартията на традиционната книга с дебели корици, специфичният звук, който гали ухото, докато разлистваш страниците, та дори веселите цветни разделители, които услужливо отбелязват докъде си стигнал с четенето?

А какво ще кажете за електронните картички, които все повече изместват традиционните. Същите тези картички, които преди изпращахме по пощата с вълнение, надписани старателно, с чара на собственоръчния почерк и с истинско мастило. Ех, какви времена бяха... Сега интернет ерата ни позволява да пращаме електронни “честитки” на конвейер, бързо, лесно и удобно в комфорта на мекото кресло у дома и от всяка точка на света. Колко ”куул”, а? Сигурни сме, че ако можеха, пощенските марки тъжно щяха да въздишат в ъгъла на белия плик и да ронят горчиви сълзи, защото стават все по-непотребни...

А къде остават персоналният подход и чувството, вложени в посланието? Къде остана тръпката да се постараеш, да отделиш време, да помислиш какво можеш да направиш, за да накараш някого да се почувства наистина специален? Признайте си - все повече усещаме липсата на онази сладка непринудена романтичност с привкус на старомодност!

И с подаръците е така! Стана толкова лесно и практично да подаряваш подаръци в днешно време - просто слагаш банкнотите в плик, а ако вложиш една идея повече старание -  купуваш ваучер за някой лъскав магазин. И какво от това? Къде са ентусиазмът, вдъхновението, личното отношение?

Пречупвайки гледната точка през нашата призма на професионален консултант по подаръците, можем смело да заявим, че няма по-страхотен и въздействащ подарък от персонализирания! Затова и в магазина ни сме се постарали да Ви предложим специална категория с персонализирани подаръци, богата на персонализирани подаръчни предложения за рожден ден, имен ден, годишнина, сватба, дипломиране, юбилей, Коледа, 8 март и всеки друг повод.

Ето и нашите 3 причини защо да се спрете на персонализиран подарък за любимите хора:

  • Огромен емоционален заряд

Персонализираните подаръци са причина за много усмивки, сълзи от щастие и сладки емоции! Те имат уникалната способност да правят празника незабравим, да трогват, очароват и да даряват море от вълнение и добро настроение за празнуващия! Персонализираният подарък носи Вашия почерк и личното старание да допринесете за един запомнящ се празник.

  • Страхотен сантиментален жест

Да подарите персонализиран подарък, особено за вълнуващ празник като юбилей, сватба, кръщене, това говори за лично старание и емоционална ангажираност към повода! Персонализираните подаръци акумулират в себе си букет от чувства - обич, грижа, вълнение, съпричастност и говорят за специално отношение и внимание към детайла. Те са най-страхотният начин да покажете на празнуващия, че го обичате, държите на него и искате празника му да бъде истински специален и незабравим. Покажете своето уважение и благодарност по оригинален и мил начин.

  • Спомен за цял живот

Персонализираните подаръци оставят скъп спомен за цял живот - ето това е, което ги прави толкова емблематични и предпочитани. Те подслаждат празника, вълнуват сетивата, бушуват в душата и оставят диря в сърцето завинаги. Звучи силно, нали? Така е, но персонализираните подаръци го заслужават!

Вижте някои от най-атрактивните идеи за персонализирани подаръци за всеки повод, които избрахме специално за Вас в днешният ни материал.

Подарете грамота

Грамотите са един от хитовите ни персонализирани подаръци, тъй като са много мил и в същото време различен начин да кажете на любим човек “Обичам те”, “Благодаря” или просто да го “наградите” за най-добър колега, най-обичана майка, най-страхотна баба, най-готин шеф, най-добър приятел. Какво по-голямо признание от това да видиш името си, оформено като част от красив дизайн и поставено в елегантна рамка, която допълва интериора вкъщи или в офиса? Най-хубавото е, че грамотата ще бъде персонализирана с дата и име и ще бъде съвсем тематично изготвена според повода и човека. Страхотен спомен, който гледа от стената и подарява усмивки всеки ден!

Подарете карикатура

Карикатурите са прекрасен и вълнуващ подарък, който винаги ще носи позитивния привкус на празника и ще се превърне в ежедневна причина за хумор и веселие! Изберете карикатура за един или няколко човека, изработена в дигитален формат или със сух пастел, акварелни бои, аерограф. Изборът оставяме изцяло на Вас. Поднесете за сватба, годишнина, пенсиониране, рожден ден, юбилей или друг специален повод. Карикатурата е много подходящ подарък за хора със силно развито чувство за хумор и самоирония. Карикатурата е и предизвикателство за подаряващия да покаже колко добре познава този, за когото е предназначена. Окарикатурете любим човек и бъдете сигурен, че сте избрали оригинален и скъп подарък, който има непреходна стойност във времето!

Подарете истинска звезда

Това е един много специален подарък, който е и изключиително любим в магазина. Поднесете парченце Космос на специален за Вас човек. Наименувайте звезда на негово име и го доближете до звездите по гениален начин. Подарете истински звезден подарък. Изберете звезда за всеки повод - рожден ден, имен ден, комплект истинска звезда според зодията, за 8 март, юбилей, за да кажете “Обичам те” или “Благодаря”. Разгледайте комплект Стандарт, Плюс или Лукс, за да попаднете  на своя фаворит. 

Да подариш звезда от звездния регистър - един подарък, който не можеш да пипнеш истинки, но усещаш със сърцето си! Безценно!

Подарете колаж

Колажите са един много ефектен вариант на персонализиран подарък, който ще разтопи всяко сърце! Подарете емоционално послание по нестандартен начин! Преобразете го в колаж, който може да бъде красиво аранжиран със сухи цветя или да съдържа истинска четирилистна детелинка за късмет. Направете колаж във формата на сърце от Ваши снимки или просто ни се доверете за дизайна. Няма да останете разочаровани. Поднесете за всеки повод на най-обичаната баба, най-добрият учител, най-страхотния съпруг или татко, най-добрата майка или сестра.

Подарете истински метеорит

Избягайте от клишето. Подарете нещо ненадминато по оригиналност и емоционален заряд. Поднесете подарък от Вселената. Подарете дъжд от обич и метеорити! Можете да избирате измежду вечна звезда “Метеофория” (и във вариант, персонализиран според зодията), колие “Метеофория” или стъклено шишенце с истински метеорити. Заложете на нещо космическо, което няма аналог и ще предизвика фурор! Очаровайте своята майка, баба, сестра, съпруга, колежка за всеки важен повод!

Поднесете персонализирана химикалка

Един практичен избор за стилен подарък, който съпътства ежедневието и своевременно може да се превърне в скъп аксесоар за ценителите. Изберете елегантен дизайн и гравирайте с името на празнуващия и датата на събитието. Поднесете мил спомен, подходящ за всеки повод. Персонализираният химикал е изключително подходяща изненада за пенсионирането на колега или юбилея на Вашия баща, подарете на любимата си учителка за 15 септември или за дипломирането на Вашия племенник с пожелание за светло бъдеще и много подписани успешни сделки.

Предложенията ни за персонализиран подарък са толкова многобройни, че свят ще ни се завие да ги обхванем само в една статия.

Изберете точния подарък сред океан от персонализирани купи, оскари, чаши, статуетки, вина, запалки, ключодържатели, плюшени мечета, преспапиета, специално написани стихотворения и др. 

А какво е общото между всички тези подаръци ли?

Те всички имат една мисия - да донесат щастие и да се преобразят в мил спомен, който ще напомня за Вас с усмивка!

От Вас зависи да изберете този подарък, който най-добре ще пасне на емоционалния профил на своя бъдещ притежател! Запретвайте ръкави! Ние обещаваме да помагаме!