Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Доставка

ВАЖНО! Освен доставка с куриер, за по-голямо удобство, клиентите ни от гр. София, могат да вземат лично своите поръчки на място от офиса на Podaraci.bg, който се намира на адрес: гр. София, бул. "Александър Стамболийски" 134, ет. 1, офис 2. Поръчки за взимане от нашия офис, трябва да са предварително платени през сайтан ни, наш колега ще се свърже с вас когато поръчката е готова за вземане.

За целта е необходимо поръчките да бъдат направени и платени онлайн в платформата на Podaraci.bg.

Фирма "Подаръци.БГ" ООД доставя с:

Speedy

 

Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София
Цена: 20,20 лв.

- Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден.
- Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък.
- Бързата доставка важи само за определени продукти.
 

ЗА СТРАНАТА

  • Поръчки за доставка в страната се приемат до 13:30 часа. Поръчките след този час се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един ден.

За по-малки градове и села, моля направете предварително запитване към наш оператор на електронната ни поща info@podaraci.bg или на тел. 02 971 11 77, за да ви изпратим график на посещенията.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за доставки с SPEEDY:

  • Проследяване на пратка - тук можете да разберете къде се намира вашата пратка чрез номер на товарителница, който ние сме ви изпратили на вашия мейл. В случай че нямате такъв, обадете ни се, като ни кажете номерът на вашата поръчка.
  • Офиси на SPEEDYв страната - тук можете да видите адресите и телефоните на всички офиси

 

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.

При получаване на пратка, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.