Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна щайга Beer Time

Арт.№ 0330070

Подаръчна щайга Beer Time - екстравагантен и необичаен подарък за всеки любител на бирата. Подарете на Ваш колега или приятел, шеф, партньор, брат, баща за юбилей, рожден ден, имен ден, повишение или друг специален повод, който заслужава да отворите по една бира и да полеете подобаващо!

Цена

59,00 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете ядки
 • Печено кашу "Детелина" 80 г - Няма наличност
  + 5,50 лв.
 • Печен бадем "Детелина" 80 г - Няма наличност
  + 5,00 лв.
 • Печен фъстък "Детелина" 80 г - Няма наличност
  + 2,30 лв.
 • Печен шам фъстък "Детелина" 80 г - Няма наличност
  + 5,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна щайга Beer Time - един страхотен мъжки подарък със закачлив и бирен привкус. Поднесете една страхотна комбинация от бира, която да бъде изпита в оригинална халба и тематични към нея звънче. Всичко това поднесете в симпатична щайгичка и и приковете погледите!

Подаръчните комплекти са хитови с това, че носят настроение и атмосфера!

Доверете ни се в избора и покажете лично отношение към празнуващия. Подарете на колега, приятел, гадже, партньор, шеф, брат за рожден ден, имен ден, юбилей или просто така - за да си кажете наздраве по нетрадиционен начин!

В щайгичката са поставени:

- 2 бири Heineken

- Халба Алкохолометър 500 мл

- Звънец

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.