Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Карти за белот

Арт.№ 1180001

Тесте карти за игра. 

Поднесете тематичен и практичен подарък за всеки фен на белота. Зарадвайте своя баща, брат, колега или приятел с дизайнерско тесте карти от лимитираната колекция на Белот.бг. 

Изберете правилния подарък рожден ден, имен ден или друг личен повод!

 

Цена

7,00 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Имате ли приятели, които са заклети играчи на Белот?

Този подарък е точно за тях! Подарете тесте карти за игра. 

Не е ли това един страхотен подарък, свързан с тяхното хоби, което ги прави щастливи?

Много често страхотният подарък не е големият подарък, а този, който пасва идеално на интересите и персоналността на човека, за който е предназначен.

Така му показвате колко добре го познавате и изпъквате с лично отношение и старание, а те биват винаги възнаградени!

Тестето съдържа 55 карти: 52 ocнoвни карти - четири "цвята" ("бoи"), включващи пo 13 карти c нараcтваща cила и 3 жoкера. Картите са 100 % пластик, което означава, че трудно се драскат и са изключително гъвкави.

Подходящ подарък за хора, обичащи да "цакат". 

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.