Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Бутилка Джак Даниелс с персонализиран етикет и гравирана чаша

Арт.№ 0330046

Бутилка "Джак Даниелс" с персонализиран етикет + гравирана чаша - оригинална комбинация, която  всеки мъж би оценил!

Подходяща идея за рожден ден, юбилей, имен ден, пенсиониране или друг специален повод. 

Поднесете на своя баща, брат, съпруг, партньор, шеф, колега и на всеки мъж, който е почитател на уискито и оценява персонализираните подаръци!

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

78,00 лв.

Милилитри

  • 700

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Бутилка "Джак Даниелс" с персонализиран етикет - подарък за мъже със стил, които обичат да разпускат след тежкия работен ден с чаша уиски в ръка.

Подходящ подарък за рожден ден, юбилей или имен ден.

Кажете "Наздраве" на своя шеф, колега, партньор или приятел, като го изненадата подобаващо с любимото уиски и допълните изненадата с персонализиран етикет според повода. 

Защото всички мъже обичат класното уикски и персоналзираните подаръци!

В комбинация със стилна гравирана чаша, уискито е отличен избор, с който ще впечатлите всеки ценител на твърдите питиета. 

Може да изберете бутилка с вместимост 350 мл или 700 мл.

Информация за чашата: 
Вместимост: 240 мл
Материал: Стъкло
Височина: 9,0 см
Диаметър: 6,8 см
Може да се използват в съдомиялна машина и микровълнова.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Алкохолни изкушения

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.