Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колаж Звезда на славата

Арт.№ 0330159

Подари на любим човек колаж "Звезда на славата" - страхотна изненада за всеки киноман, който следи звездната суматоха в Холивуд или за някого, който винаги е мечтаел да има своя звезда на алеята на славата. 

Поднесете за рожден ден, юбилей, годишнина и всеки специален повод на родители, брат, сестра, приятели. Красивият дизайн на колажа го прави чудесно допълнение на всяка стена в дома. Подарете емоция и скъп спомен!

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

28,95 лв.

Размер на колажа

  • А4
  • А3

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подари на любим човек колаж "Звезда на славата" - един много креативен и атрактивен подарък, с който ще накарате любим човек да се почувства като звезда от Алеята на славата в Холивуд. 

Страхотен темплейт, разпечатан на фотохартия и поставен в красива златисто-сребриста PVC рамка. Предлага се в два размера - А4 и А3.

Поводът за връчването на звездата избирате вие, например: заслуги към семейството, заслуги към фирмата и т.н

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина на служителите в офиса. Чудесен подарък за корпоративни партньори. 

Забележка: При поръчка над 10 бр. от този артикул, ще получите отстъпка от цената. 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: Стъкло

Размер: А4

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.