Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна Коледна кошница 67

Арт.№ 0330993

Коледа не е нито време от годината, нито сезон, а нагласа. Подарете коледна атмосфера и вдъхновение с Подаръчна Коледна кошница 67. Поднесете празнично опаковано щастие с украса и създайте повод за наздравица с класната бутилка вино, която сме избрали да поставим в кошницата. Изненадайте близки и приятели, колеги и бизнес партньори. 

Забележка: При поръчка на 8 бр. или повече подаръчни кошници, получавате отстъпка от цената. Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg.

 

Цена

72,45 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

ДОБАВЕТЕ ОЩЕ
 • Koледна меденка с декорация - Няма наличност
  + 5,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете усмивки и коледно настроение с избрана от вас подаръчна кошница, изработена с вкус и внимание към детайла!

В празнично декорирана кошница са поставени:

 •  Бутилка вино Рока 750 мл
 • Бонбони "Фереро Роше" 100 г
 • Тоблерон 50 г
 • Кейк Мранор-Rondana 250 г
 • 4 бонбона "Линдт"
 • Коледна късмети

Кошницата е украсена с целофан и панделка.

 

Време за доставка: 3-5 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.