Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дипломирането - емоцията на едно ново начало

Замириса на люляк и дойде време на най-цветните дни през май, изпълнени с щастливи емоции, сълзи от радост, красота, високи токчета и бляскави тоалети!

Да, познахте! Днес ще си говорим за абитуриентските балове!

Спомняте ли си атмосферата покрай Вашия бал? Развълнувани родители, учители, приятели, старателно опаковани подаръци и красиви цветя? И още... завидна доза суматоха, суета и трескава подготовка за един незабравим празник - Денят с голямо Д,  в който се разделихте с училището и казахте “Здравей” на новото предизвикателство, наречено "Истински живот"!

Сякаш беше вчера, нали? Сякаш в стомаха Ви още пърхат пеперуди на  вълнение и страх от неизвестното, а в сърцето Ви още стои сгушено онова чувство на силно нетърпение да се впуснете в новото приключение с цялата страст и младежки ентусиазъм, на които сте способни. За тези сладки спомени винаги ще има специално място в албума на живота ни! А може би днес, Вие самите на свой ред, сте един от тези развълнувани родители, които изпращат своите пораснали съкровища със същите тези пеперуди в стомаха от вълнение и страх едновременно?

Несъмнено, дипломирането е един от най-важните моменти в живота на всеки млад човек и като такъв трябва да бъде отбелязан подобаващо! Подаръците също са неразделна част от това изживяване, особено онези - сантименталните с вечни послания, защото винаги ще ни напомнят за този специален ден с цялата му гама от емоции.

Какъв тип подарък е най-подходящ, за да отбележим едно дипломиране по запомнящ се начин?

В статията ще Ви дадем някои ценни насоки как да се спрете на най-подходящия подарък за дипломиране, който ще впечатли и най-придирчивия вкус.

Ако си направите една бърза онлайн разходка в магазина на podaraci.bg или ни посетите в нашия шоурум в София, ще Ви посрещнем с разнообразие от оригинални, забавни, персонализирани, практични, тематични и сантиментални подаръци за дипломиране.

След направена анкета сред нашите клиенти, се оказа, че най-голям процент от тях  - 36,8%, предпочитат оригиналните, следвани от персонализираните - 26,3 % и сантименталните подаръци - 21,1 %. За практичните подаръци са гласували едва 15, 6 % от запитаните. Разбира се нито една от класификациите не изключва другите! Подаръкът може да бъде едновременно сантиментален и персонализиран или оригинален и практичен например.

Ако изберете символична статуетка, купа, грамота, диплома, колекционерска монета - това е един чудесен пример за оригинален и сантиментален подарък.

Ако заложите на бижу - гривна амулет, колие - това е практичен и сантиментален подарък.

В случай, че се спрете на стилен химикал, визитник, ключодържател с опция за персонализиране с инициалите на човека и датата на събитието - това е пример за идеалния практичен и персонализиран подарък, който има и сантиментална стойност.

Ако изберете карикатура или колаж, книга, работен планер, планер на мечтите пътешествията, вашият подарък ще бъде оригинален, персоналзииран и практичен.

Не забравяйте възможността да подарите подарък от Вселената - истинска звезда или метеорит с персонализирано послание. Тук вече говорим за един изключително оригинален, емоционален и различен подарък без еталон!

Но да се гмурнем в конкретиката. В следващите редове ще Ви предложим няколко изключително интересни идеи за подарък за дипломиране!

Подаръци за жена

Предстои балът на Вашата дъщеря, племенница, сестра, братовчедка, близка приятелка. Ето няколко оригинални решения за подарък, на които можете безусловно да се доверите.

КУПА ЗА ДИПЛОМИРАНЕ ЗА ЖЕНА

С този персонализиран подарък за дипломиране усмивките са гарантирани. Отбележете по атрактивен начин дипломирането на скъпа абитуриентка и й пожелайте късмет и успех. Статуетката е с красив дизайн и е едно страхотно тематично решение, което винаги ще намига от полицата, за да напомня за един от най-специалните дни в живота. Предлагаме купата и във вариант за дипломиране на мъж.

ПОДАРЕТЕ ИСТИНСКА ЗВЕЗДА ЗА ДИПЛОМИРАНЕ

Прекрасен, мил и скъп подарък, с който да пожелаете звездни успехи на Вашето пораснало слънчице, Вашата сестра или племенница- абитуриентка. Подарете истинска звезда за звезден старт в живота! Това е един емоционален подарък от небето, който се чувства със сърцето!

Наименувайте звезда на името на абитуриентката. Най-лесният начин да откриете Вашата звезда е в сайта на звездния регистратор. След като въведете ASR кода, който е посочен в звездната карта, Вашата звезда веднага ще се покаже. Другият начин да откриете Вашата звезда е, като свалите приложението Google Earth.

Звездата е уникален подарък в истинския смисъл на думата, защото всеки координат се използва само веднъж, за всяка уникална подарена звезда.

ГОЛЯМО ПЛЮШЕНО МЕЧЕ ЗА ДИПЛОМИРАНЕ

Един много сладък тематичен подарък, който ще разплаче от умиление всяка по госпожица. Всички малки и пораснали деца обичат плюшените играчки. Този симпатичен и усмихнат приятел с шапка за дипломиране ще остави скъп  спомен от деня на дипломирането. Подходящ подарък за абитуриенти и абсолвенти.

МЕДАЛЬОН КВАДРАТ С ПАРЧЕНЦЕ ОТ ИСТИНСКИ МЕТЕОРИТ

Прекрасен вселенски подарък за един личен и важен повод, какъвто е дипломирането. Подарете уникално бижу с частичка истински метеорит с интересна история: "Серичо" е каменно-железен метеорит, паласит от Кения, който е на път да стане един от най-известните метеорити за 2018.  Допринесете за един вълшебен празник с този ефектен космически медальон. Пожелайте звездно бъдеще със звезден подарък!

ГРАВИРАНА ХИМИКАЛКА С БЛЕСТЯЩИ ЕЛЕМЕНТИ

Стилен персонализиран подарък и изящно бижу за всяка дамска чанта. Пожелайте много взети изпити, успешни начинания и подписани бизнес договори на някоя развълнувана абитуриентка и бъдеща преуспяла дама! Заложете на практичен, но запомнящ се подарък!

БУКЕТ ЗА ДИПЛОМИРАНЕ

Модерен, ефектен и различен начин да поздравите любима абитуриентка за бала. Подарете един нетрадиционен букет, който ще привлече погледите и обере овациите.

КОМПЛЕКТ RIVOLI ORBIT С КОЛИЕ И ОБИЦИ

Красиво бижу винаги се вписва страхотно в един толкова специален повод като абитуриентския или абсолвентския бал. Комплектът в изключително елегантно допълнение към всеки официален тоалет. Подарете еуфория за сетивата, чувственост и нежност с красивите камъни Сваровски! Според предпочитанията предлагаме решение в черно, червено, синьо, светло синьо, бяло, златно.

Заложете на класата и очаровайте Вашата сестра, дъщеря, племенница за бала!

ДАМСКА ГРИВНА С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И БЯЛА ДЕТЕЛИНКА

Подарете красиво бижу за ръка - страхотна комбинация на червен конец и бяла детелинка Сваровски. Това е един стилен и нежен аксесоар, който може да се носи непрекъснато, независимо от тоалета на деня. Червеият конец е против уроки, а детелинката носи късмет! Пожелайте много здраве, късмет и успешен нов старт на любима абитуриентка.

Подаръци за мъж

Разбира се няма да оставим на заден план и абитуриентите. Имате син, брат, братовчед, племенник, скъп приятел, на който тази година му предстои вълнението на бала? Позволете ни да Ви помогнем в избора на точния подарък. 

УИСКИ ДЖАК ДАНИЕЛС ЗА ДИПЛОМИРАНЕ И КУПА ОТЛИЧНИК

Излезте извън шаблоните. Предлагаме Ви перфектния начин да го сторите с Уиски "Джак Даниелс" за дипломиране с персонализиран етикет и купа "Отличник №1" - страхотен подарък за завършващите училище или университет. Изпъкнете с оригинален и забавен подарък. Подарете усмивки!

ЧЕРЕН ПАРКЕР С ГРАВИРАН ТЕКСТ

С този подарък ще демонстрирате безупречен вкус. Паркерът е с изискан дизайн, а черният цвят го прави още по-стилен и елегантен. Прекрасен избор за всеки абитуриент или абсолвент, който освен практично, може да бъде и много сантиментално решение за изненада. За целта оставете вашия почерк като ни подадете кратко послание, а ние ще го гравираме върху корпуса!

МАНЕРКА ЗАВЪРШИХ И ВЕЧЕ МОЖЕ ВСИЧКО

Един изключително цветен и забавен подарък, при това абсолютно тематичен. Поднесете на скъп абитуриент с чувство за хумор, който обича свежарските и оригинални подаръци.

ПАПИЙОНКА ОТ ДЪРВО - ЧЕРВЕНА

Нестандартен подарък от дърво в огнен цвят - страхотно решпение за някой по-авангарден абитуриент, който обича модните тенденции. Подарете нещо различно!

КОМПЛЕКТ ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ

Комплектът включва плюшено мече, купа изработена от PVC и стъклено послание тип плакет. Изненадайте близък приятел или роднина по повод завършването му с Комплект Честито Дипломиране. Покажете специално отношение с едно готово решение от няколко части.

ЕТИКЕТ ЗА ВИНО ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ

Един ефектен начин да отбележите важно събитие като дипломирането!

Покажете персонално отношение и внимание към детайла. Зарадвайте своя син, брат, племенник и всеки млад абитуриент като кажете “Наздраве” и пожелаете много успехи!

Трябва да Ви признаем, че от токова вълнуващи предложения, чак и на нас ни се доходи на бал! А Вие откроихте ли своите фаворити сред предложенията ни?

Надяваме се, че бяхме полезни! Желаем Ви да докоснете своите любими абитуриенти с най-прекрасните подаръци и да им поднесете незабравими емоции покрай баловете! До нови срещи!