Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Луксозен подарък за любимата жена

Арт.№ 0331558

Луксозен комплект за жена за Свети Валентин, годишнина или 8 март - един чудесен подарък за гадже или съпруга! В луксозна подаръчна кутия с оригинален дизайн са поставени бонбони, шампанско и златна роза. В чекмеджето има допълнителна изненада - кутийка с нежно бижу за любимата жена и картичка, на която може да се изпише Вашето лично любовно послание. 

Цена

99,55 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Луксозният подарък за жена включва:

- 7 бонбона "Рафаело"

- Златна роза

- Шампанско със златни частици 200 мл

Пенливото вино е марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%
Златни късове, от 23-каратово злато
Подходящо за консумация

- Сребърно колие с червено кристалче сърце
Размери на кристала: 14 мм
Дължина на верижката: 45-50 см

- Персонализирана картичка с Ваш текст

- Луксозна подаръчна кутия с чекмедже

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.