Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колие Метеорит

Арт.№ 0330142

Свикнали сме подаръците да са за някой друг, да показваме любов и отношение чрез тях.  Но колко често правим подаръци на себе си? 

Ние сме част от Вселената, а сега имате възможност да направите Вселената част от себе си! Сложете частица от Космоса близо до сърцето си - парченце истински метеорит като красиво колие. 

Най-сигурният начин да покажем любовта и уважението си към другите е като започнем от себе си!

Какво съдържа всеки анализ, който можете да добавите, вижте ТУК!

 

Цена

18,50 лв.

Добавете още

ЗВЕЗДНИ АНАЛИЗИ
 • Нумерологичен анализ на име - Няма наличност
  + 59,55 лв.
 • Нумерологичен анализ на дата на раждане - Няма наличност
  + 99,55 лв.
 • Лунен планер+ Астро анализ на вашата Луна - Няма наличност
  + 88,00 лв.
 • Астро анализ на натална карта - Няма наличност
  + 125,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Търсите нетрадиционен и нестандартен подарък? Подарете нещо изящно неземно буквално и преносно! Изберете колие с парченца от истински метеорит, събрани в малко стъклено шишенце.

Парченцата метеорит всъщност са хондрити със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ. 

Наричат ги така, защото те съдържат малки сферични кристали от минерали като оливин и пироксен. Хондритите също така съдържат различни количества метал, който може да се види като малки люспи, когато метеоритът се среже, сякаш парчета от Слънцето, без леките елементи, са кондензирани в твърда форма хондрити.

Покажете на семейството и приятелите си колко много ги обичате и колко специални са те за Вас с този небесен подарък!

Характеристики: 

Колието се предлага в елегантна торбичка от органза. 

Размер на шишенцето - 3 см

Дължина на кожената верижка - 20 см

 

Размер: шишенце - 3 см

Дължина: верижка - 20 см

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.