Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Вечна звезда Метеофория с гравирана зодия

Арт.№ 0330140

Вечна звезда Метеофория  с гравирана зодия - подарете нещо различно, неземно, космическо! Да, точно така - защо не изненадате любимата жена с един подарък от Вселената?

Подарете парче от истински метеорит, поставено върху плочка с лично послание. Можете да изберете метеорит оформен като кръг, звезда или сърце, върху който е изобразена зодията на празнуващия.

Поставен в красива кутия,  подаръкът е елегантена и нестандартна идея, която да поднесете за специален повод на специален човек - юбилей, рожден ден, имен ден, годишнина. дипломиране, сватба, кръщение. 

Предизвкайте еуфория с вечна звезда Метеофория! 

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

190,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Искате ли да изненадате своите близки с неземен подарък, който да остави незабравим спомен у тях? Излезте извън клишето! Предлагаме Ви парче от истински метеорит, поставено върху плочка с лично послание, в красива кутия. Можете да изберете метеорит оформен като кръг, върху който е изобразена зодията на празнуващия. Подаръкът допълнително се персонализира с метална плочка, в чиято горна и долна част се изписва кратък текст по Ваше желание. По този начин подаръкът става още по-специален. Парчето метеорит е със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ.  Подарете нещо наистина уникално на специалните за Вас хора! 

Подарете на спациален за Вас рожденик специален подарък според зодията му! 

Размери на метеорит кръг: 4 см

Размери на плочката: около 7 x 10 см

Размери на кутията: 8 x 12 см

Текстът на снимките е примерен.

 

Време за доставка: 3-5 работни дни

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.