Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за най-добър татко с подарък рамка

Арт.№ 0330025

Изнендайте скъпия си баща с атрактивен и нетипичен подарък - грамота за най-добър татко + подарък рамка. Подарете признание под формата на грамота.  

Покажете уважението, обичта и благодарността си за това, че татко винаги е до Вас и Ви подкрепя. Поднесете закачлива и емоционана изненада и създайте скъп спомен! 

Грамотата е подходяща за рожден ден, имен ден, кръгла годишнина или без повод, просто защото Вашият татко го заслужава!

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

23,00 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете още:
  • Чаша Супер татко
    + 11,00 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Грамота за най-добър татко + подарък рамка - чудесен начин да покажете на Вашия баща колко го цените за всичко, което е направил и прави за Вас!

Понякога символичните, но сантиментални подаръци са тези, които най-много сгряват сърцата! Такъв е случаят и с тази грамота! 

Зарадвайте баща си с едно истинско признание, елегантно изписано на хартия!

Изпратете ни само имената на бащата и имената на хората, които подаряват грамотата.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А4

Материал: PVC

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.