Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Вино с етикет Честит юбилей

Арт.№ 0330161

 Вино с етикет за юбилей - зарадвайте своите родители, съпруг, сестра, скъп приятел, колега, шеф за техния юбилей - със страхотна бутилка вино с персонализиран етикет. 

Кажете им "Наздраве" по оригинален начин и им пожелайте здраве и сбъднати мечти с етикета със специален дизайн и Ваше послание. 

Защото юбилеят е важна дата, която заслужава един по-специален подарък! Оставете жив спомен и сладки емоции. 

Цена

22,55 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете още:
  • Подаръчна торбичка за бутилка
    + 4,90 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Вино с етикет за юбилей - стилен начин да отбележи подобаващо кръгла годишнина на Ваш близък, приятел, колега, шеф, бизнес партньор. 

Виното винаги е било сред класическите подаръци за важни поводи. Персонализираният му етикет прави изненадата още по-изтънчена и сантиментална. 

Един страхотен подарък за ценители и колекционери. Попълнете личната им колекция с вино, чиито етикет ще напомня за важно събитие в живота им. 

Вино Рока, 750 мл. по избор!

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Вместимост: 750 мл

Материал: Стъкло

По интереси: Персонализирани

Видове подаръци: Алкохолни изкушения

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.