Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Бамбуков сет за вино с гравиран текст

Арт.№ 1900001

Бамбуков сет за вино с 4 елемента - подарете оригинален и практичен подарък за всеки, който обича виното. 

Селекцията включва 4 броя аксесоари, които ще Ви дадат комфорта да се справите с отварянето и наливането на виното лесно и професионално. Продуктът се предлага без бутилка вино.

Остава само да се насладите на аромата, вкусовите му качества и магията на вечерта!

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, Свети Валентин за всеки любител на виното!

Наздраве!

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

88,55 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете вино
 • Бяло вино Менада Совиньон Блан 750 мл
  + 7,95 лв.
 • Вино червено Сира Старосел 750 мл
  + 16,35 лв.
 • Вино червено Мерло Старосел 750 мл
  + 16,35 лв.
 • Бяло вино Менада Мускат 750 мл
  + 7,95 лв.
 • Бяло вино Черга 750 мл
  + 13,55 лв.
 • Вино червено Черга 750 мл
  + 13,45 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме Ви идея за традиционен подарък, който можете да персонализирате - бамбуков сет за вино с 4 елемента. Eдин страхотен трик да облечете виното в елегантност бамбук. Изберете един нестандартен подарък за рожден ден, имен ден, юбилей - на татко, колега, приятел, шеф и всеки, който е ценител колекционер на винoто, за който отварянето и наливането му е цял един ритуал.  

В цената е включено лазерно гравиране на текст по ваше желание.

Размерите на кутията: 36х11х12,5 см (външни). 

Забележка:
Гравирането върху дървен материал може визуално да не изглежда еднородно. Това се дължи на различните по структура нишки в дървения материал.

Продуктът се предлага без бутилка за вино.

Аксесоарите към кутията:

1. Тирбушон
2. Тапа за вино
3. Накрайник за наливане
4. Пръстен за гърло

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Аксесоари за алкохол

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.