Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кошница за жени Наслада

Арт.№ 0330047

Кошница за жени "Наслада" - един неземно вкусен подарък, с който ще поднесете много сладки емоции на любимата жена!

Поглезете я за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, юбилей! Подарете пиршество за всички сетива и споделете заедно калориите!

Изненадайте още своята майка, сестра, приятелка, колежка и всяка дама, която обича сладостите от живота, и особено тези с дъх на шоколад и "Бейлис". 

Забележка: При поръчка на 8 бр. или повече подаръчни кошници, получавате отстъпка от цената. Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg.

Цена

89,55 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кошница за жени "Наслада" - готово решение за стилен подарък, с който ще подсладите живота на любимата жена.

Очаровайте своята нежна половинка, като поднесете всички любими вкусове в един подарък, красиво опаковани в празнична кошница!

Подарете наслада за всички сетива! Изберете за Свети Валентин, рожден ден, годишнина за съпруга, гадже, сестра, приятелка, колежка!

В празнично украсена подаръчна кошница са поставени:

- Буркан "Нутела", 400 гр.
- Ликьор "Бейлис", 500 мл.
- Маслени бисквити в метална кутия, 340 гр.
- Бонбони "Линд" 4 бр.

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина във фирмата на служителите в офиса. Чудесен подарък за корпоративни партньори. 

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.