Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Podaraci.bg VIP клуб Kорпоративни клиенти

Арт.№ 0330965

Какво е Индивидуално управление на подаръците за корпоративни клиенти?

Абонаментна услуга за 1 година, с която получавате: 

  • фирмен ивент календар на рождени, имени дни, юбилеи
  • напомняме за предстоящ празник на служител (Viber, FB messenger, email)
  • оригинални подаръчни предложения за 8 март, Коледа и т.н.за служители и  бизнес партньори
  • безплатна картичка и опаковъчна торбичка

Как?

Натиснете бутона  Поръчай с телефонен номер!

Другото оставете на нас! Доверете управлението на фирмените подаръци в сигурни ръце!

Цена

80,00 лв.
0,00 лв.
Спестявате 80,00 лв.

Остават:


  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Ние винаги се стремим да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, затова за вас създадохме Podaraci.bg VIP клуб.  Това е едно ново измерение на изживяването при подаряване на подаръци на любимите ви хора. Като член на Podaraci.bg VIP клуба вие получавате нови възможности за пазаруване/подаряване чрез електронния магазин Podaraci.bg.

В условията на пандемия, все повече компании в страната се ориентират към дистанционния метод на работа. Срещите с колектива стават все по-редки.
Подаръците са начин да зарадваме служителите, колегите от екипа, мениджърите и да им поднесем уважение и усмивка за личен или фирмен повод.

Индивидуално управление на подаръците за корпоративни клиенти ще ви даде възможността ние да управляваме фирмените подаръци, които трябва да стигнат до точия човек от екипа, в точното време и в точния с вид! Вече няма нужда да натоварвате човек от екипа с тежката задача да избере подаръците за тиймбилдинга, Коледното парти,  рождените дни и юбилейте на персонала.

Нашите консултанти ще правят това за вас!
Създайте настроение и атмосфера за екипа си! Никога не пропускайте да очаровате бизнес партньорите си!

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.