Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект за дипломиране

Арт.№ 0331770

Канени сте на абитуриентски или абсолвентски бал и освен пари, искате да поднесете символичен подарък? Имаме точното решение! Предлагаме Ви готов подарък за дипломиране, който включва шампанско със златни частици, тоблерон, книгоразделител, папируси с мисли и клик за пари. Всичко това е поставено в красива кутия, която прави подаръка завършен.

Получавате плик за пари в цвят според наличността към момента.

Цена

38,55 лв.

Изберете

  • Честито дипломиране
  • Честито завършване

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме Ви готов подарък за дипломирането на Ваш близък. Комплектът е подходящ както за момичета, така и за момчета.

Какво включва подаръчният комплект за дипломиране:

- Шампанско със златни частици 200 мл
Марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%
Златни късове, от 23-каратово злато
Подходящо за консумация

- Дървен книгоразделител с надпис "Честито завършване"
В естествен цвят
Размери 15х5 см

- Tobleron 100 г

- Плик за пари в цвят спрямо наличностите към момента

- Папируси с мисли

- Подаръчна кутия

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.