Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подари персонално любовно стихотворение

Арт.№ 2600003

Подарете стих, поезия, магия на човека, когото обичате! Каква по-истинска и романтична изненада от тази?

Защото всички обичат емоционалните и персонализирани подаръци! 

Поднесете стихотворение, специално написано за любимия човек! Подаръкът е изключително подходящ за Свети Валентин, 8 март, годишнина, юбилей или рожден ден. 

Стихотворението ще бъде готово в срок от 3-5 дни и ще пристигне при Вас разпечатано на хартия и поставено в рамка размер А4.

Необходимо е да попълните въпросника по-долу, за да персонализираме стихотворението, което ще предизвика много сълзи от щастие и ще се превърне в скъп спомен за най-скъпия за Вас човек. 

За този продукт се изисква предварително плащане. При отказ от страна на клиента се възстановява 50% от заплатената сума.

Цена

48,50 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

ВАЖНО!!! МОЛИМ ВИ ДА КОПИРАТЕ ВЪПРОСНИКА И ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ОТГОВОРИТЕ НА НАШИЯ МЕЙЛ info@podaraci.bg:

ВЪПРОСНИК

1.    Какъв е поводът за подаръка?
2.    Опишете получателя на стихчето:
*Как се казва?
*Има ли прякор?

*Как му казвате на галено?

*Как го наричат приятелите/колегите/роднините?

*Откъде е?
*Възраст?
*Семеен ли е (жена/мъж, деца)? (Може да споменете имена на членове от семейството, които да бъдат включени в стихчето)

*Каква е професията му? Харесва ли я, или пък иска да работи друго? Опишете какво включват задълженията му (работа с клиенти, изготвяне на оферти, писане на статии и т.н.), или посочете в какво е най-добър, а защо не и какво го дразни на работното място?

*Какво е хобито му?
Бъдете конкретни! Напр. ако обича коли – кои са любимите му марки; ако обича да пътува, посочете конкретни места, на които е бил, или такива, на които иска да бъде; ако е рибар – какви риби хваща; ако обича да пазарува – кои марки дрехи предпочита, или в кои магазини пазарува най-често; ако е фитнес маниак – колко вдига от лежанка и т.н.

*За какво мечтае? Знаете ли какви са съкровените му мечти, напр. да има собствено жилище, да бъде на сцена, да стане известен, да посети определени места, да стартира собствен бизнес, да се влюби и т.н.

*Какво планира? Знаете ли за някои от скорошните му планове: напр. да предложи брак, да се ожени, да има деца, да стане студент, да започне нова работа, да замине в чужбина и т.н.

*Какъв е характерът му?
Бъдете описателни! Стремете се да опишете човека така, че от Вашето описание да си представим, че го познаваме, откакто се помним. Колкото повече характерни за него черти представите, толкова по-индивидуално и оригинално ще бъде стихчето.

*Коя зодия е?
*Има ли домашни любимци / любим предмет / предпочитана храна / напитка / спорт?
Отново бъдете конкретни! Напр., ако получателят на стихчето обича вино, кажете дали бяло, червено или розе, дали домашно или купешко, дали мавруд, сира или шардоне и т.н. Колкото повече детайли споделите, толкова по-интересно ще е стихчето!

*Опишете случка, която го характеризира!
Може да е случка от детството, от училище, от студентските години, от семейния живот, от работното му място, или пък просто интересна случка от ежедневието.

3. От чие име желаете да е написано стихотворението?

4. Желаете ли стихотворението да бъде подписано и от кого?

5. Желаете ли да има заглавие? Имате ли предпочитания какво да бъде то?

Време за доставка: 3-5 Работни дни

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.