Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Балсам за устни макарон

Арт.№ 9200075

Подарете симпатична изненада - балсам за устни макарон в свежи пастелни цветове, с плодов вкус. Идеално допълнение към дамската чанта на всяка жена или малка госпожица. Страхотна изненада за любимите Ви момичета - с повод или без повод. Предизвикайте усмивки и плодова експлозия от аромати!

Цена

7,50 лв.

Цвят

  • Зелен
  • Син

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете един компактен, практичен и много вкусен подарък - балсам за устни макарон. 

Оригинално решение за всеки повод, за да зарадвате своята сестра, приятелка, дъщеря или племенница. Всяка малка или пораснала госпожица обича ароматни балсами за устни. Прибавете към това оригиналния дизайн и ще получите съвършената изненада за рожден ден или имен ден. Подарете дори без повод, просто за да се порадвате на усмивките, които ще създадете!

Подходящ подарък за моминско парти, с който булката може да изненада шаферките и да им благодари с нещо типично женско и кокетно. 

Балсамите имат следните вкусове: 

- Балсам за устни розов Macaron с вкус на ягода

- Балсам за устни лилав Macaron с вкус на грозде

- Балсам за устни зелен Macaron с вкус на ябълка

- Балсам за устни син Macaron с вкус на боровинка

 

Марка IDC

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Грим

По интереси: Интересни

Пол: Жена

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.