Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Керамична чаша с надпис Dontcha wish your coffee was hot like me

Арт.№ 1080013

Чаша с надпис Dontcha wish your coffee was hot like me. Поднесете керамична чаша със забавен надпис - един оригинален и практичен подарък, който ще донесе много усмивки на новия си притежател. 

Изберете за годеник, съпруг, гадже, приятел за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, годишнина или друг специален повод. Подарете сладка закачка и добро настроение за всяка глътка чай/кафе. 

Цена

19,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Чаша с надпис Dontcha wish your coffee was hot like me

Керамична чаша със забавен надпис, подходяща за по-добрата половинка и за всеки, който обича кафето и има чувство за хумор!

Поднесете една керамична изненада с красив дизайн и нестандартно забавно послание. 

Чашата е опакована в специална ръчно изработена кутия от пресован картон. Придружена е с етикет за произход и качество!

 

Характеристики:

- Високо качество на печат.

- Изцяло керамична чаша.

- Подходяща за използване в миялна машина и микровълнова печка.

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Височина: 10 см

Материал: Керамика

Вместимост: 330 мл

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.