Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски комплект Mаслина, 5 части

Арт.№ 9200065

Подарете спа терапия с аромат на зелена маслина, която ще направи кожата на любима жена свежа и отпочинала. 

Подарете радост за сетивата. Изненадайте своята майка, съпруга,  сестра или колежка за всеки специален повод. 

Цена

34,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски комплект Mаслина в 5 части, е практичен подарък за дамите, подходящ за всеки важен повод: рожден ден, Коледа, имен ден, 8 март.

Комплектът съдържа:
- 200 мл душ гел
- 200 мл лосион за тяло
- 300 г соли за вана
- гъба за тяло
- кошница

    
Марка: Raphael Rosalee   
Произведено в Германия.
Подходящ подарък за всеки повод.
Изцяло изработени от естествени масла.
Маслината притежава естествена защита срещу слънцето и противовъзпалително действие.
Елагова киселина, която намалява унищожаването на колагена. 
Също така съдържа фитостероли, които насърчават производството на новия колаген.
Маслината съдържа каротеноиди, които са силни антиоксиданти, играещи важна роля за здравето на кожата.
Резултатът е по-здрава и подмладена кожа.

№ 201016

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.