Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски парфюм Amira Rose Rouge

Арт.№ 1610004

Поднесете един по-различен подарък, съдържащ в себе си много свежст и ухание на сочна и вкусна мандарина, бергамот и лавандула. Сърцето на ROSE ROUGE е изградено от бяла флорална фасада, една съвършена комбинация от жасмин самбак, портокалови цветчета и иланг-иланг, сладки нотки на карамел, бензоин и кремообразна ванилия, теменужки и ирис. Изберете за юбилея на вашата сестра, имения ден на вашата колежка или рождения ден на вашата майка. 

Забележка: Не забравяйте за възможността да персонализирате кутийката с имената на жената, за която е предназначен подарък, за да предизвикате още по-голяма емоция. 

Цена

70,00 лв.

Персонализирай продукта:


Продукти за персонализация

Изберете
  • Персонализирайте с име
    + 20,00 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете фин дълготраен аромат, който ще носи наслада през целия ден. 

Връхни нотки: бергамот, мандарина, елеми

Сърдечни нотки: сандалово дърво от Шри Ланка, Вирджински кедър

Базови нотки: тонка боб, олибан, ванилов абсолют

Година: 2020 година от Amira perfumes

Тип аромат: Ориенталски, Папратови

Подарете си аромат, с който при всеки повод ще бъдете абсолютно уникални!

Време за доставка: 5 работни дни

Видове подаръци: Козметика

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.