Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за най-добър съпруг с подарък рамка

Арт.№ 0330036

Грамота за най-добър съпруг с подарък рамка - какъв по-ценен и мил подарък от едно такова признание? 

Изненадайте любимия мъж сантиментално и емоционално, като му поднесете специална грамота. Похвалете го по закачлив начин и се насладете на самодоволната му физиономия. 

Изберете подаръка за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина или Свети Валентин! Подарете скъп спомен, който може да се окачи на стената в офиса, за да се усмихва Вашият човек всеки ден!

Размер А4, предлага се в сребристо-златиста PVC рамка.

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

28,95 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Подаръчна кутия:
 • Златиста подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Червена подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Черна подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сигурно сте имали поне веднъж пререкания със съпруга си относно разпределянето на семейните задължения и неговото хоби да "порита" с момчетата точно когато кошът за пране е препълнен?

Това, разбира се, не означава, че не обичате съпруга си и че не сте готова да му влезете в положението, стига понякога да се сеща да Ви помогне с ежедневните задължения.

Ето един чудесен начин да му намекнете, че съвместният живот е и отговорност. Същевременно ще му покажете колко го обичате и държите на него!

Изнендайте половинката си със закачлив подарък за неговия рожден ден, имен ден, за Вашата годишнина, Свети Валентин или просто ей така, без повод, за да предизвикате усмивки! 

Към грамотата получавате като подарък красива рамка, формат А4.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А4

Материал: PVC

Пол: Мъж

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.